NFL-tähdelle arvokkain sopimus – 10 vuoden aikana voi tienata yli 500 miljoonaa taalaa

NFL-pelaaja Patrick Mahomes on solminut Yhdysvaltain joukkueurheiluhistorian suurimman sopimuksen Kansas City Chiefsin kanssa. AFP / LEHTIKUVA

STT–AFP

Amerikkalaisen jalkapallon NFL-liigan Kansas City Chiefs juhli helmikuussa liigamestaruutta eli Super Bowlin voittoa ja palkitsee nyt ottelun arvokkaimman pelaajan huimalla summalla. Chiefsin 24-vuotias pelinrakentajasuuruus Patrick Mahomes ja seura ovat tehneet jatkosopimuksen, joka on arvoltaan suurin diili amerikkalaisessa joukkueurheilussa kautta aikain.

– Olemme tehneet Patrick Mahomesin kanssa 10-vuotisen jatkosopimuksen. Mahomes pysyy Chiefsissä seuraavat 12 kautta, seura ilmoitti.

Seura ei kertonut rahasummia, mutta ESPN:n mukaan jatkosopimus on arvoltaan 450 miljoonaa dollaria eli noin 398 miljoonaa euroa. Mahomesin agenttitoimisto Steinberg Sports puolestaan kertoi , että arvo nousee 503 miljoonaan taalaan (n. 445 milj. euroa) kaikkine mahdollisine lisäbonuksineen.

– Ensimmäinen puolen miljardin dollarin pelaaja urheiluhistoriassa. Historiaa tehtiin, agenttitoimisto juhli tviitissään.

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut