Mestari KuPS tyrmäsi HIFK:n muttei vaientanut faneja

STT

Jalkapalloliigan hallitseva mestari KuPS aloitti koronan viivästyttämän kauden tyrmäävästi rökittämällä vieraskentällä Helsingissä HIFK:n 3–0. Kotijoukkue taipui rankkasateen kastelemalla keinonurmella nopeasti, sillä Lucas Rangel, Ilmari Niskanen ja Nana Boateng taiteilivat näyttävät maalit alta vartin.

KuPSin voiton pääarkkitehteihin lukeutui Urho Nissilä, joka pohjusti kaksi ensimmäistä osumaa täsmäsyötöillään.

– Upi (Nissilä) näki liikkumiseni mahtavasti, ja pallo pussiin. Hänen syöttötaito ja -valikoima on ihan älyttömän hyvä, Niskanen kiitteli.

Kultajuhliin viime kauden päättäneen KuPSin otteissa ei näkynyt rahtuakaan mestaruuskohmelosta. Se piti HIFK:n pois maalipaikoista koko ensimmäisen kolmevarttisen.

Kamppailun vanhetessa aurinko alkoi helottaa ja isäntien pelikin piristyi. Mutta ote pysyi ja säilyi vahvan yhtenäisesti esiintyneillä keltapaidoilla. HIFK:n parasta antia oli numeron 12:n eli fanien taukoamaton kannustus.

– Viime vuonna pelattiin HIFK:ta vastaan kahdesti tasan. Ja muistaakseni viimeksi viisi vuotta sitten olemme voittaneet kauden ensimmäinen pelin – nyt tämä pitkä preseason satoi ehkä meidän laariin, Niskanen kiteytti.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.