Arjen Robben palaamassa kentille – haluaa pelata kasvattajaseurassaan

STT

Hollantilainen jalkapalloseura Groningen on saamassa takaisin yhden kaikkien aikojen suurimmistaan. Upean uran Euroopan ja maailman huipulla tehnyt Arjen Robben pyrkii kasvattajaseuransa ykkösmiehistöön ensi kaudeksi – pelaajana.

Hollannin maajoukkueessa 96 ottelua pelannut ja mestaruuksia niin Mestarien liigassa, Hollannissa, Englannissa, Espanjassa kuin Saksassakin juhlinut Robben, 36, ilmoitti vuosi sitten peliuransa päättämisestä edustettuaan saksalaisjätti Bayern Müncheniä vuosikymmenen ajan. Rakkaus kasvattajaseuraan sai miehen kuitenkin kaivamaan nappulakengät komerosta.

– Seura kaipaa kaikkea mahdollista apua tänä koronakriisin aikana. Olen ollut mukana auttamassa ja miettinyt, mitä muuta voisin vielä tehdä. Viime viikkoina olen jutellut seuran kanssa ja ehkä eniten kuunnellut fanien viestiä eli "Arjen, seuraa sydäntäsi!". Paluu pelaajaksi Groningeen alkoi kutkuttamaan, ja se on nyt tavoitteeni. En tiedä tuleeko tästä mitään, mutta tiedän, että ei se ainakaan jää kiinni sitoutumisesta ja motivaatiosta, Robben kertoi seuran sivuilla .

– Pelaaminen FC Groningenin paidassa jälleen on nyt unelmani.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.