Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

FC Lahti Interin seuraksi Suomen cupin välieriin, salama-alku kantoi loppuun asti

Turkulainen Inter ja FC Lahti etenivät viimeisinä joukkueina jalkapallon Suomen cupin välieriin. Inter kaatoi kotonaan rangaistuspotkukilpailun jälkeen Kuopion Palloseuran 5–4 ja Lahden salama-alku Hongan vieraana kantoi 1–0-voittoon.

Turussa nähtiin varsin vaiherikas ottelu, jossa alkoi toden teolla tapahtua 70. peliminuutin jälkeen. Vajaassa vartissa Interin Timo Furuholm kavensi 2–3:een ja Connor Ruane ampui 3–3-tasoituksen rangaistuspotkusta, mutta Usman Sale vei kuopiolaiset takaisin 4–3-johtoon. Vaiheikkaan viisitoistaminuuttisen aikana Furuholm osui vielä toistamiseen tasoittaen ottelun ja KuPS:n Nana Boateng sai punaisen kortin.

Inter ei pystynyt jatko-ottelussa hyödyntämään miesylivoimaansa, mutta oli lopulta rangaistuspotkukilpailussa etevämpi KuPS-pelaajien epäonnistuttua kahdesti.

Espoossa FC Lahti sai lentävän lähdön Honkaa vastaan, kun Vahid Hambo vei vieraat johtoon ennen kuin minuuttiakaan oli pelattu. Hieman yllättäenkin osuma jäi ottelun ainoaksi, joten espoolaisten uinahdus kävi kalliiksi.

Cupin välierät pelataan viikonloppuna. Lauantaina Haka isännöi Helsingin Jalkapalloklubia ja sunnuntai-iltapäivällä Inter saa vieraakseen FC Lahden.