Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Sotshi ei suostunut ottelusiirtoon – koronatartunnoista kärsivä varamiehinen Rostov kärsi rökäletappion

Venäjän jalkapalloliiga palasi katkerissa tunnelmissa yli kolmen kuukauden koronatauolta. Roman Eremenkon seuran FK Rostovin kuudella pelaajalla on todettu koronatartunta, mutta vastustaja Sotshi ei suostunut ottelusiirtoon vaan vaatu Rostovia pelaamaan B-joukkueellaan tai luovutusvoittoa.

Sotshi murjoi perjantain kohtaamisessa kotikentällään FK Rostovia 10–1.

Venäläislehti Sport-Expressin mukaan Eremenko on yksi tartunnan saaneista. Koko joukkue on määrätty kahden viikon karanteeniin.

FK Rostovin kannalta tilanne on katastrofaalinen. Liigapomo Sergei Prjadkin varoitti kuun alussa seuroja siitä, ettei tiukassa otteluohjelmassa ole tilaa ottelusiirroille.

Prjadkinin linjaus voi tarkoittaa, että karanteeniin joutuva joukkue joutuisi luovuttamaan kaikki ottelunsa karanteenin aikana. FK Rostoville tämä tarkoittaisi kolmen ottelun luovuttamista.

Venäjän liiga on tarkoitus pelata loppuun pikavauhtia 22. heinäkuuta mennessä, jotta uusi kausi voi alkaa ajallaan 10. elokuuta.