Laaksomaa otti luokkavoiton KaakkoisRallissa ja varmisti aluemestaruuden

Pasi Laaksomaan mukaan meno KaakkoisRallissa oli kuin kesäkumeilla ajamista liukkaalla jäällä. Marko Kyöstilä

Päijät-Hämeen Urheiluautoilijoiden Pasi Laaksomaa hallitsi ajon sateisissa olosuhteissa ja vei luokkavoiton Virolahden ja Miehikkälän suunnalla ajetussa KaakkoisRallissa. Luokassa 18 ajaneet Laaksomaa ja hänen kartturinsa Ville Kantoluoto varmistivat Kaakkois-Suomen aluemestaruuden.

- Vettä satoi koko päivän ja savi nousi tien pintaan, mikä teki siitä todella liukkaan, Laaksomaa kertoi.

- Heti ensimmäisellä pätkällä yksi vasemmalle kääntyvä mutka meni pitkäksi, kun auto ei vain kertakaikkiaan kääntynyt. Se oli ihan kuin olisi kesäkumeilla ajanut jäällä. Kynnimme ojanpohjaa useita kymmeniä metrejä, mutta onneksi pääsimme samoilla vauhdeilla sieltä pois, eikä vastaan tullut kiveä tai muuta.

Laaksomaan Volkswagen Polokin oikutteli hieman kilpailussa. Pari erikoiskoetta lahtelaiskuski ajoi käytännössä ilman kytkintä.

- Saimme vian onneksi korjattua huollossa. Haastava päivä sai kuitenkin hienon lopun, sillä voitimme oman luokkamme ja samalla varmistimme Kaakkois-Suomen aluemestaruuden. Kiitos tiimille, huollolle ja tukijoille jälleen kerran, tästä on erittäin hyvä jatkaa seuraaviin koitoksiin, Laaksomaa totesi tyytyväisenä.

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut