Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Uraa uhanneesta rannevammasta toipunut Berger yllätti PGA-golfin paluukisassa

Yllätysnimet ratkaisivat uusinnassa voiton, kun golfin PGA-ammattilaiskiertue palasi viikonloppuna kolmen kuukauden koronavirustauolta. Voittajaksi pelasi yhdysvaltalainen Daniel Berger, jonka ura oli katkolla vasemman ranteen vamman takia.

– Olen purrut hammasta viimeiset pari kuukautta. Olen iloinen, että kova kuntoutus tuotti tulosta, Berger sanoi kukistettuaan maanmiehensä Collin Morikawan ensimmäisellä uusintareiällä.

Berger ratkaisi 7,5 miljoonan palkintodollarin kisan par-tuloksella ensimmäisellä uusintareiällä. Hän löi lähestymislyöntinsä viheriön yli, mutta chippasi pallon kolmannellaan reiän viereen. Putin lyöminen reikään oli muodollisuus.

– Viimeksi kuluneet puolitoista vuotta ovat tuntuneet pitkiltä. Vammataustaani ajatellen voitto tekee tästä päivästä yhden elämäni hienoimmista, 27-vuotias Berger sanoi.

Hän ylsi PGA-kiertueen ykköseksi kolmannen kerran urallaan. Edelliset voitot olivat vuosilta 2016 ja 2017.

Texasin Fort Worthissa pelaajat juhlivat ilman yleisöä, sillä kisa pelattiin suljettujen ovien takana.

Berger ja Morikawa päätyivät yhteistulokseen 265 lyöntiä. Brittiolympiavoittaja Justin Rose ja yhdysvaltalaiset Xander Schauffele, Jason Kokrak ja Bryson DeChambeau jakoivat kolmossijan. Schauffele johti kisaa kolmen kierroksen jälkeen.

Maailmanlistan ykkönen, Pohjois-Irlannin Rory McIlroy pelasi päätöspäivän 74 lyönnillä ja päätyi jakamaan 32. sijaa yhteistuloksella 274.