Orimattilalainen Erkki Bürkland kahmi kolme MM-pronssia

Orimattilalainen Erkki Bürkland saavutti kolme MM-pronssia Italian Falze di Piavessa käydyissä koiravaljakkoajon sulan maan MM-kilpailuissa. Kilpailujen ainoa kolmoismitalisti oli tyytyväinen suorituksiinsa.

Menestyminen kolmessa eri luokassa näin kovatasoisessa kisassa on harvinaista. Bürklandin kilpakoirat ovat siperianhuskyja. Koirat on kasvattanut Bürklandin puoliso Susanna Bürkland.

Arvokisat miteltiin teknisesti haastavalla uralla Pohjois-Italiassa. Bürkland kilpaili kuuden koiran luokassa, kahden koiran luokassa ja koirapyöräilyssä. Kussakin luokassa kilpailivat eri koirat, eli MM-pronssia juosseita kisakoiria oli yhdeksän kappaletta.

Menestys ei tullut yllätyksenä sillä Bürkland on menestynyt hyvin Suomessa ja ulkomailla yli kymmenen vuotta kestäneellä kilpaurallaan. Seuraava tavoite on Ruotsissa, Svegin urheilustadionilla maaliskuussa 2018 järjestettävissä talven MM-kisoissa.

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä arkisin ja viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut