Thiago Silvan ja Edinson Cavanin aika PSG:ssä päättyy tähän kauteen

Brasilialaispuolustaja ja joukkueen kapteeni Thiago Silva on ollut mukana joukkueessa 2012 lähtien. AFP / LEHTIKUVA

STT

Thiago Silvan ja Edinson Cavanin sopimuksia Ranskan jalkapallomestaruuden voittaneessa PSG:ssä ei jatketa tämän kauden jälkeen, kertoi seuran urheilujohtaja Leonardo Le Journal du Dimanchen haastattelussa . Brasilialaispuolustaja ja joukkueen kapteeni Silva on ollut mukana joukkueessa 2012 lähtien ja uruguaylaiskärki Cavani vuodesta 2013.

– Tämä oli erittäin vaikea päätös. Nämä ovat pelaajia, jotka ovat tehneet historiaa tässä joukkueessa. Sitä kysyy itseltään aina, kannattaako jatkaa yhteistä matkaa vai olisiko parempi olla jatkamatta yksi vuosi liikaa. Meidän piti tehdä looginen päätös sekä taloudellisesti että huomioiden tulossa oleva sukupolvi, Leonardo perusteli.

Ranskan pääsarjakausi on määrätty päättyneeksi koronapandemian takia, mutta PSG saattaa vielä pelata Mestarien liigaa ja Ranskan cupia, kun ne jatkuvat. Tämän vuoksi Silvan ja Cavanin sopimuksia PSG:n kanssa saatetaan jatkaa koronapandemian aiheuttaman pidennyksen verran. Molemmat pelaajat matkustivat kauden keskeytyttyä kotimaahansa.

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut