Pohjanpalo nosti maalillaan HSV:n toiseksi jalkapallon Saksan kakkosliigassa – kaksi parasta nousee sarjaporrasta ylemmäksi

Joel Pohjanpalo on tehnyt kuusi maalia kuudessa ottelussa koronatauon jälkeen. Markku Ulander / LEHTIKUVA

STT

Joel Pohjanpalo teki koronatauon jälkeen kuudennen maalinsa kuudessa ottelussa Saksan jalkapalloilun kakkosliigassa ja auttoi osumallaan HSV:n 1–0-voittoon sarjajumbo Dynamo Dresdenistä eilisiltana. HSV nousi voitolla sarjassa toiseksi ohi Stuttgartin, kun kakkosliigan kaksi parasta nousee sarjaporrasta ylemmäksi.

– Oli erittäin tärkeää, että pidimme tänään nollan. Siitä iso kiitos koko joukkueelle ja ennen kaikkea puolustukselle. Loimme tänään paljon maalipaikkoja, joista osa oli todella lähellä. Jokainen teki hyvin töitä. 85. minuutilla saimme vielä yhden mahdollisuuden tehdä 1–0, ja vihdoinkin käytimme sen. Nämä kolme pistettä olivat meille todella tärkeät ja vievät meitä eteenpäin, Pohjanpalo sanoi HSV:n nettisivuilla .

HSV:n päävamentaja Dieter Hecking sanoi pitävänsä joukkueensa voittoa ansaittuna.

– Minusta tämä oli ansaittu voitto, mutta helppo se ei ollut. Meidän piti varautua Dynamon pitkiin palloihin, mutta otimme 20 minuutin jälkeen koko ajan paremman otteen pelistä ja loimme monta selkeää maalipaikkaa. Emme kuitenkaan hyödyntäneet paremmuuttamme tarpeeksi. Toisella puoliajalla molemmat joukkueet väänsivät yhdestä maalista, joka sitten tänään tuli meille. Kokonaisuutena tämä oli ehjä suoritus joukkueelta. Emme menettäneet malttiamme, Hecking analysoi.

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut