Sky Sports: Anthony Joshua ja Tyson Fury sopimukseen kahdesta ottelusta

Joshua pitää hallussaan WBO-, WBA- ja IBF-liittojen maailmanmestaruuksia. AFP / LEHTIKUVA

STT

Nyrkkeilyn raskaan sarjan brittikolossit Anthony Joshua ja Tyson Fury ovat päässeet sopimukseen kahdesta ottelusta, Joshuan promoottori Eddie Hearn sanoi Sky Sportsille . Molemmat ottelut on tarkoitus käydä ensi vuonna.

– Olemme hyvässä tilanteessa. Voidaan sanoa, että periaatteessa molemmat kaverit ovat suostuneet otteluun. Kahteen otteluun, Hearn sanoi.

Fury on hallitseva WBC-liiton maailmanmestari, joka nujersi amerikkalaisen Deontay Wilderin helmikuussa. Uusintaottelua oli suunniteltu heinäkuuksi, mutta koronapandemia pysäytti valmistelut. Ottelun odotetaan mahdollisesti toteutuvan loppuvuodesta.

Joshua pitää hallussaan WBO-, WBA- ja IBF-liittojen maailmanmestaruuksia. Joshuan oli tarkoitus otella tässä kuussa Kubrat Pulevia vastaan, mutta ottelu on lykkääntynyt koronapandemian takia.

Jos sekä Joshua että Fury säilyttävät MM-tittelinsä keskinäiseen kohtaamiseen asti, raskaansarjan kaikki MM-tittelit voivat päätyä samalle miehelle ensimmäistä kertaa yli 20 vuoteen.

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut