Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

ESS:n kesätoimittaja ja -kuvaaja etsivät päijäthämäläisiä saunojia ja saunoja – olisiko sinun lauteillasi tilaa?

Kangas heitti moukarissa uransa toiseksi parhaan kaaren

Moukarinheittäjä Aaron Kangas ylsi uransa toiseksi parhaaseen tulokseen, kun hän voitti Kankaanpäässä kisatun kilpailun tuloksella 75,30. Viime lauantaina Kangas heitti Somerolla ennätyksensä 77,09, jolla hän nousi Suomen kaikkien aikojen tilastossa kuudenneksi.

Moukarikisa oli määrä kilpailla keskiviikkona Tampereella, mutta se siirtyi Kankaanpäähän Kankaan kotitanhuville. Kangas edustaa Kankaanpään seudun Leiskua. Hän on tämän vuoden maailmantilastossa viidentenä.

Tasokkaassa miesten kisassa toiseksi päätyi hallitseva Suomen mestari, Someron Esaa edustava Henri Liipola tuloksella 73,91. Vehmaisten Urheilijoiden Aleksi Jaakkola heitti parhaallaan 73,22 ja Noormarkun Nopsan Tuomas Seppänen 72,82.

Naisten kilpailu on kesken. Mukana on muun muassa Krista Tervo, joka heitti lauantaina Suomen ennätyksen 71,93. Tervon viimevuotinen SE parani reippaasti. Viime kesänä hän nousi ensimmäisenä suomalaisnaisena 70 metrin kerhoon tuloksella 70,18.