Tänä kesänä voit seurata Lahden Reippaan jalkapallo-otteluita suorina lähetyksinä ESS.fissä, ensimmäinen ottelu lauantaina

Lahden Reippaan kauden avausmatsi, jossa vastassa on PK-35 Helsingistä, näytetään suorana lähetyksenä ESS.fissä lauantaina 13.6. kello 17 alkaen.
Krista Koivisto

Krista Koivisto

Etelä-Suomen Sanomat näyttää tänä kesänä verkkosivuillaan suorina lähetyksinä jalkapallon kakkosdivisioonan otteluita. ESS:n tilaajat pääsevät katsomaan suorana verkossa kymmenen Lahden Reippaan ottelua, joukossa on niin koti- kuin vierasotteluita.

Kauden avausmatsi näytetään tulevana lauantaina 13. kesäkuuta, jolloin Reipas saa vastaansa kotona PK-35:n Helsingistä. Lahden Kisapuistossa pelattava ottelu alkaa kello 17.

Sitä ennen näytetään FC Lahden harjoitusottelu helsinkiläistä Gnistania vastaan. Ottelu alkaa klo 14. Myös se pelataan Lahden Kisapuistossa.

Lauantaita seuraava suorana näytettävä futislähetys on vierasottelu Kultsu FC-Reipas 11. heinäkuuta. Suorat ottelulähetykset jatkuvat lokakuulle saakka.

Ottelut kuvataan monikameratuotantona. Pelit selostaa Jari Haapala. Ottelut ovat katsottavissa myös myöhemmin jälkitallenteina.

Lauantain 13. kesäkuuta kaksi ottelua ovat kaikkien ESS.fin lukijoiden katsottavissa. Heinäkuusta alkaen näytettävät ottelut ovat ESS:n tilaajien katsottavissa.

ESS:n tilaukset ovat niinsanottuja yhdistelmätilauksia, eli jos sinulle tulee paperilehti, pääset lukemaan ja katsomaan tilauksellasi myös kaiken ESS:n verkkosisällön. Sinun tarvitsee vain luoda Mediatunnus. Sen voit tehdä tästä.

Nämä jalkapallo-ottelut näytetään suorina ESS.fissä kaudella 2020:

13.6. klo 14 FC Lahti – Gnistan

13.6. klo 17 Reipas-PK-35

11.7. klo 14 Kultsu FC – Reipas

19.7. klo 17 Reipas – MiPK

1.8. klo 17 Reipas – PEPO

9.8. klo 18.30 MiPK – Reipas

13.8. klo 18.30 Kultsu FC – Reipas

29.8. klo 17 Reipas – MiPK

10.9. klo 18.30 PEPO – Reipas

20.9. klo 17 Reipas – Kultsu FC

17.10. klo 14 PEPO – Reipas

Viime kauden nousijahurmoksen toistaminen ei ole helppoa, mutta vähintään samaa lähdetään tavoittelemaan – kautensa Kakkosessa lauantaina aloittava Lahden Reipas haluaa kehittyä vähitellen, ja siksi otteluihin tulee nimellinen pääsymaksu

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.