JuniorPelicans Suomen suurin jääkiekkoseura jo kolmannen kerran

JuniorPelicans on ollut pelipasseilla mitattuna Suomen suurin jääkiekkoseura kaudesta 2017-18 alkaen. JuniorPelicans

Pelipassien määrällä mitattuna Suomen suurin jääkiekkoseura löytyy yhä Päijät-Hämeestä. Suomen Jääkiekkoliiton julkaisemassa vertailussa JuniorPelicans on 1 523 pelipassillaan Suomen suurin seura kolmatta vuotta putkeen.

JuniorPelicans on päijäthämäläisten juniorijääkiekkoseurojen kattojärjestö, johon kuuluvat Kiekkoreipas, Heinolan Kiekko, Nastolan Kiekko juniorit, Kanavan Pallo -80, Pelicans 2000 Hollola ja Vesikansan Kiekko.

Seuraavina listalta löytyvät Juniori-Kalpa (1389), Blues Juniors (1218) ja Tappara (1045). Kärkinelikon jokainen seura onnistui päättyneen kauden aikana kasvattamaan harrastajamääräänsä.

– Suurin yksittäinen selittävä tekijä merkittävien harrastajamäärien kasvujen taustalla on se, että olemme aktiivisesti kannustaneet seuroja rekisteröimään kaikki harrastajansa, myös muut kuin sarjatoiminnassa mukana olevat, Jääkiekkoliiton seura- ja junioritoimintajohtaja Turkka Tervomaa kertoo.

Lahti antoi koronaelvytystä liikunnalle ja kulttuurille – "Isompia ongelmia syntyy, jos tämä tilanne käynnistyy uudelleen"

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. THL antoi maskisuosituksen, Lahden busseihin ei tule maskipakkoa: "On jokaisen omassa harkinnassa, käyttääkö maskia"
 2. Koronatartunnat selvässä nousussa elokuun alussa – "Trendi on huomattavan huolestuttava"
 3. Marin: Hallitus puoltaa THL:n suositusta kasvomaskien käytöstä joukkoliikenteessä ja tilanteissa, joissa lähikontaktien välttäminen ei ole mahdollista
 4. Mies riehui ja haastoi riitaa Lahden torilla
 5. Suora lähetys: Lahden Reipas matkaa Kultsu FC:n vieraaksi - katso ottelu tästä kello 18.30 alkaen
 6. Lahtelainen urheiluravintola Peluri muuttaa – "Tartuimme tilaisuuteen, kun avautui mahdollisuus päästä vielä lähemmäs keskustaa"
 7. Sofia Belorf kirjoitti epäillyn pahoinpitelyn jälkeen Ranta-aholle, että pelkää tätä – "Liioittelee asiaa", Ranta-aho sanoi kuulustelijalle
 8. Taksiliitto haluaa maskisuositusten koskevan myös takseja – Yksiselitteiset ohjeet helpottaisivat alan yrittäjiä, kuljettajia ja asiakkaita
 9. Vesijärvellä Lahdessa ja Orimattilan Mallusjärvellä on havaittu sinilevää
 10. Luhdan hotellihanke sai siunauksen rakennus- ja ympäristölupalautakunnalta – rakennuslupa sallii 17-kerroksisen tornitalon rakentamisen entisen Anttilan paikalle
 11. Kokoomus asetti 24 kuntavaaliehdokasta Lahdessa
 12. Keskusta nimesi kuntavaaliehdokkaita Lahdessa
 13. Hollolalainen hevosfirma laajensi lennosta sairaalatakkeihin – "Tilaukset ovat isoja ja aikataulut painavat päälle"
 14. Oikeustiedettä opiskeleva Henna Marttila saa kuittauksia oudosta tiirikointiharrastuksestaan: ”Minulle on joskus siteerattu rikoslain murtovälineitä koskevaa pykälää”
 15. M/S Pyhäjärven risteily keskeytyi iltamyöhään Heinolassa - syynä jälleen potkurivika, korjauksen kestosta ei tietoa: "Risteilyjä saatetaan joutua perumaan"

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.