JuniorPelicans Suomen suurin jääkiekkoseura jo kolmannen kerran

JuniorPelicans on ollut pelipasseilla mitattuna Suomen suurin jääkiekkoseura kaudesta 2017-18 alkaen. JuniorPelicans

Pelipassien määrällä mitattuna Suomen suurin jääkiekkoseura löytyy yhä Päijät-Hämeestä. Suomen Jääkiekkoliiton julkaisemassa vertailussa JuniorPelicans on 1 523 pelipassillaan Suomen suurin seura kolmatta vuotta putkeen.

JuniorPelicans on päijäthämäläisten juniorijääkiekkoseurojen kattojärjestö, johon kuuluvat Kiekkoreipas, Heinolan Kiekko, Nastolan Kiekko juniorit, Kanavan Pallo -80, Pelicans 2000 Hollola ja Vesikansan Kiekko.

Seuraavina listalta löytyvät Juniori-Kalpa (1389), Blues Juniors (1218) ja Tappara (1045). Kärkinelikon jokainen seura onnistui päättyneen kauden aikana kasvattamaan harrastajamääräänsä.

– Suurin yksittäinen selittävä tekijä merkittävien harrastajamäärien kasvujen taustalla on se, että olemme aktiivisesti kannustaneet seuroja rekisteröimään kaikki harrastajansa, myös muut kuin sarjatoiminnassa mukana olevat, Jääkiekkoliiton seura- ja junioritoimintajohtaja Turkka Tervomaa kertoo.

Lahti antoi koronaelvytystä liikunnalle ja kulttuurille – "Isompia ongelmia syntyy, jos tämä tilanne käynnistyy uudelleen"

Kommentoi

Mainos: Lahden Diakonialaitos

Heidi kamppaili oman jaksamisensa kanssa, kunnes sai avukseen Sinin

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut