ESPN: NBA-kauden jatkuminen Disney Worldissa sai liigajohdolta sinetin – Markkasen Bullsin kausi ohi

Lauri Markkasen Chicago Bulls on näillä näkymin jäämässä sivuun loppukauden peleistä. AFP / LEHTIKUVA

STT

Koripalloliiga NBA on hyväksynyt esityksen sarjan jatkumisesta, kertoi ESPN lähteisiinsä vedoten torstai-iltana. Koronaviruksen maaliskuussa keskeyttämä kausi jatkuu 22 joukkueen peleillä Disney World -teemapuistossa. Mukana on 13 joukkuetta läntisestä konferenssista ja yhdeksän joukkuetta itäisestä konferenssista. Suomalaispelaaja Lauri Markkasen seura Chicago Bulls ei ole mukana 22 joukkueen joukossa.

ESPN:n lähteiden mukaan 29 seurajohtajaa hyväksyi kauden jatkamisen 22 joukkueella. Vain Portland Trail Blazers vastusti ehdotusta. Liigan pelaajayhdistys NBPA on työstänyt asiaa liigan kanssa tiiviisti, ja NBPA käsittelee ehdotuksen hyväksymistä perjantaina etäkokouksessaan.

Kautta jatkavien 22 joukkueen joukossa ovat keskeytyshetkellä pudotuspelipaikoissa kiinni olleet 16 joukkuetta sekä kuusi muuta, jotka ovat pudotuspelipaikkojen tuntumassa. Nämä kuusi ovat New Orleans, Portland, San Antonio, Sacramento, Phoenix ja Washington.

Lähteiden mukaan joukkueet pelaisivat 31. heinäkuuta alkaen kahdeksan ottelua runkosarjaa ja sen jälkeen vielä mahdolliset jatko-ottelut kummankin konferenssin viimeisestä pudotuspelipaikasta. Joukkueiden harjoitusleirit kautta varten alkavat 9.–11. heinäkuuta.

Pudotuspelejä pelattaisiin elokuusta lokakuuhun. Seuraavan kauden harjoitusleirit alkaisivat 10. lokakuuta ja kausi 2020–21 aloitettaisiin mahdollisesti 1. joulukuuta.

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut