Sport jatkaa vähämaalisia pelejään

STT

Vaasan Sport ja Tampereen Tappara kohtasivat jo kolmannen kerran tällä kaudella jääkiekon Liigassa. Kaksi ensimmäistä peliä Tampereella päättyivät Tapparan voittoon, mutta torstaina oli Sportin vuoro voittaa jatkoajalla maalein 2–1 (0–0, 0–1, 1–0, 1–0).

– Kaksi ensimmäistä erää pelasimme hyvää jääkiekkoa ja peli pysyi kohtuullisen hyvin kasassa. Kun Sport sai saumansa, Sport käytti sen, tunnusti Tapparan päävalmentaja Jukka Rautakorpi.

Tappara esitteli uutena pelaajana kanadalaisen Steven Iacobellisin, jonka pelilupa-asiat olivat vihdoin kunnossa. Iacobellis oli sijoitettu Jere Karjalaisen ja Kristian Kuuselan keskushyökkääjäksi. Lähinnä ECHL-taustainen pelaaja näytti sopivan vallan mainiosti Tapparan kokoonpanoon.

Oli suoranainen ihme, ettei Tappara ratkaissut peliä toisessa erässä, jota se hallitsi mielin määrin. Sport pääsi yhä paremmin pelijuoneen mukaan kolmannessa erässä ja sai lopulta aikaan voittoon tarvittavat maalit.

– Näytti vähän Suomi–Neuvostoliitto-peliltä, ja me emme olleet se punakone. Mutta ensimmäinen kamppailu, joka pitää voittaa käydään pelaajien päässä, viittasi Sportin päävalmentaja Risto Dufva Sportin nousuun.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Liian tiivis istuminen on puhuttanut FC Lahden kotipeleissä – "On vaikeaa lähteä ihmisiä siirtelemään", sanoo toimitusjohtaja
 2. Nuoret miehet ajoivat kilpaa Lahdessa, toisella yli satasen nopeus taajama-alueella
 3. Helvetinjärven kansallispuisto hurmaa jylhillä kalliomaisemillaan – "Toivon, että suomalaiset ovat ymmärtäneet, että meillä on todella hienot maisemat eikä meidän tarvitse aina lähteä Kanarialle"
 4. "Jos olisi odotettu valmista, ei täällä olisi mitään" – Virolainen Maigi Korhonen muutti maalle Suomeen ja löysi kyläyhteisön, jolle teki talkootöitä öisinkin
 5. Suora lähetys: Katso MiPK-Reipas-ottelu tästä tänään
 6. Rakennuskannan rekisteritiedoissa puutteita – Lahdessa tähän mennessä oikein joka neljännen kerrostalon tiedot, Hartolassa rekisteristä puuttui jopa puolet rakennuksista
 7. Läheisen koronakuolema sai Espanjassa asuneen Aino Suomalaisen palaamaan perheineen takaisin Lahteen – "Vuokrasin yksiön pelkästään karanteenia varten"
 8. Suomalaiset valloittivat jo Hollywoodin – kaikki elokuvat eivät vain valmistuneet
 9. Sibeliustalon Finlandia-klubi pyrkii avaamaan ovensa syyskuussa – yritystapahtumien ja kokousten varaustilanne normalisoitumassa
 10. Sibeliustalon pääsalin katsomo on valmis ja uutta lavaa tehdään parhaillaan – perusparannuksen jälkeisiä avajaisia kaavaillaan turvallisempiin aikoihin
 11. Keskustan puheenjohtajaehdokkaat osallistuivat Kärkölässä vuosikokoukseen, jossa kuultiin yleisön vahvoja mielipiteitä: "Toivon, että uusi puheenjohtaja nostaa puolueen suosta, johon se on joutunut"
 12. Louhosluvan hakijan ja mökkiläisten välit tulehtuivat Hollolan Sarvassa – "Vahinko on kevyen kranaatinheittimen iskemää pahempi"
 13. Lukijalta: Keskustan linja on hukassa ja hajaantuminen uhkaa – Nopeat käännökset karkottivat äänestäjät
 14. Esikoiskirjailija Elina Jokinen julkaisee poikkeuksellisesti samaan aikaan romaanin ja tietokirjan – "Olen aivan varma siitä että en olisi parempaan pystynyt"
 15. Sotakirjallisuudesta tuli naisten laji – Petra Rautiaisen pian ilmestyvässä romaanissa perataan Lapin sotaa ja vankileirien tapahtumia

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.