Lukko tuhosi SaiPan huimalla tehohetkellään

STT

Edellisen vieraskeikkansa Mikkeliin tehnyt, sitten kotiin palannut ja jälleen torstaiksi kauas Kaakkois-Suomeen yhden pelin takia matkustanut Lukko puristi jääkiekon liigapisteet SaiPalta luvuin 3–2. Vieras iski toisessa erässä reilussa kahdessa minuutissa kolme maalia.

Lukolle osuivat Linus Nyman, Ponthus Westerholm ja vihdoin maalannut Eetu Koivistoinen (1+1). Tuuletus todisti sen, että osuma lähetti niskassa olleen apinan maata kiertävälle radalle.

– Tuuletusta en ollut suunnitellut. Maali oli ottelun kannalta tärkeä. Olen yrittänyt työntää apinaa pois ja ajatella muita asioita. Ei se tietysti helppoa ole, Koivistoinen kertoi.

Viidessä pelissä peräkkäin avauserissä maaleitta jäänyt SaiPa ei toennut, ja Tomas Zaborskyn suoraan vetoon päättynyt rangaistuslaukaus kuvasti iltaa oivasti. Paikkoja joukkueella oli, mutta viimeinen silaus puuttui ajoittaisia väkeviä hetkiä lukuun ottamatta. Lukko oli riittävän terävä.

– 57 minuuttia hyvää, välillä erinomaista pelaamista. Saimme puhallettua ilmapallon toiseen erään, mutta jollain Lukko-pelaajalla oli neula, SaiPa-luotsi Tero Lehterä veisteli.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Hollolalainen hevosfirma laajensi lennosta sairaalatakkeihin – "Tilaukset ovat isoja ja aikataulut painavat päälle"
 2. Yön uutiskooste: Hallitus jatkaa kaksipäiväisiä koronaneuvotteluja Säätytalolla
 3. Teerenpeli ja Ruskovilla vastasivat koronatuotteiden nopeaan kysyntäpiikkiin keväällä – käsidesiä yhä varastossa, maskeja edelleen 300 päivässä
 4. Anna-Tuulia Hautalan Esalainen: Vastakohta ei ole väärässä, vaan erilainen
 5. Pääkirjoitus: Korona varjostaa Vanhasen budjettiesitystä
 6. SAK:n varapuheenjohtaja Matti Huutola yhdistäisi SAK:n ja STTK:n – pomo-duunari-asetelma ei ole este
 7. Luhdan hotellihanke sai siunauksen rakennus- ja ympäristölupalautakunnalta – rakennuslupa sallii 17-kerroksisen tornitalon rakentamisen entisen Anttilan paikalle
 8. M/S Pyhäjärven risteily keskeytyi iltamyöhään Heinolassa - syynä jälleen potkurivika
 9. Lahtelainen urheiluravintola Peluri muuttaa – "Tartuimme tilaisuuteen, kun avautui mahdollisuus päästä vielä lähemmäs keskustaa"
 10. Ei sähköverkolle, ei lääkäreille, ei varuskunnalle, ei valokuidulle – Iitti sanoo melkein aina ei, ja sekös Johannes Niemeläistä riemastuttaa
 11. Henry Saleva seurasi humalaista rekkakuskia Nelostiellä yli 40 kauhuntäyteistä minuuttia: "Jos olisi osunut kohdalle, olisi varmasti ollut henki pois"
 12. Marin: Hallitus käsittelee torstaina rajojen terveysturvallisuutta, maskeja ja etätyötä
 13. Koulujen lukuvuosi alkoi Lahdessa, pienessä Kivijärven kyläkoulussa opettajia huolettavat koulukuljetusten olemattomat turvavälit – "Vesittää koko homman, jota täällä teemme"
 14. Nastolalaisen konkaripoliitikon autokokoelman kohtaloa puidaan nyt hallinto-oikeudessa
 15. Riskimaista Helsinki-Vantaalle saapuville ei pakkokaranteenia

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.