Lukko tuhosi SaiPan huimalla tehohetkellään

STT

Edellisen vieraskeikkansa Mikkeliin tehnyt, sitten kotiin palannut ja jälleen torstaiksi kauas Kaakkois-Suomeen yhden pelin takia matkustanut Lukko puristi jääkiekon liigapisteet SaiPalta luvuin 3–2. Vieras iski toisessa erässä reilussa kahdessa minuutissa kolme maalia.

Lukolle osuivat Linus Nyman, Ponthus Westerholm ja vihdoin maalannut Eetu Koivistoinen (1+1). Tuuletus todisti sen, että osuma lähetti niskassa olleen apinan maata kiertävälle radalle.

– Tuuletusta en ollut suunnitellut. Maali oli ottelun kannalta tärkeä. Olen yrittänyt työntää apinaa pois ja ajatella muita asioita. Ei se tietysti helppoa ole, Koivistoinen kertoi.

Viidessä pelissä peräkkäin avauserissä maaleitta jäänyt SaiPa ei toennut, ja Tomas Zaborskyn suoraan vetoon päättynyt rangaistuslaukaus kuvasti iltaa oivasti. Paikkoja joukkueella oli, mutta viimeinen silaus puuttui ajoittaisia väkeviä hetkiä lukuun ottamatta. Lukko oli riittävän terävä.

– 57 minuuttia hyvää, välillä erinomaista pelaamista. Saimme puhallettua ilmapallon toiseen erään, mutta jollain Lukko-pelaajalla oli neula, SaiPa-luotsi Tero Lehterä veisteli.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Kysymys ja vastaus: Lahden kaupungille yli 100 000 euron lasku vuodessa erilaisten vahingontekojen korjaamisesta – miten vahingontekoja saataisiin vähennettyä, apulaispoliisipäällikkö Tero Seppänen?
 2. Putka-asiakkaan vastarinnan murtaneille poliisille ja kahdelle vartijalle syyte törkeästä pahoinpitelystä
 3. Lahtelaisfirma antoi työntekijälle potkut ennen ensimmäistäkään työvuoroa – lasku lähes kahden vuoden palkkaa vastaava summa
 4. Hollolalainen lentopalloseura Salpis joutui petoksen uhriksi, mutta pelasti seuran varat nopealla reagoinnilla
 5. Lahden etanaroskisten pystytys viivästyy suunnitellusta aikataulusta
 6. Matti Koskela oli ahkera ja monessa mukana ollut taiteilija, joka ehti opettaa lasketteluakin – Lahdessa hänet muistetaan muun muassa näistä julkisista teoksista
 7. Suomessa todettu kahdeksan uutta koronavirustartuntaa, pääkaupunkiseudun tilanne rauhoittumassa selvästi
 8. Venevarkauksissa raju kasvu Päijät-Hämeessä, varkauksia tehtailtu tänä vuonna jo yhtä paljon kuin koko viime vuonna - poliisi: kasvun syynä varasliigojen toiminta
 9. Lahtelainen Liisa Heikkinen kuntoutti itsensä fibromyalgiasta ja tarjoaa nyt vertaistukea kohtalotovereilleen – "Täytyy pitää itsestään huolta, ei itsekkäästi, mutta asettamalla myös rajoja"
 10. Suomalaismies on kuollut sukellusonnettomuudessa Lofooteilla Norjassa
 11. Päijät-Hämeessä todettu kolme uutta koronavirustartuntaa
 12. Seksuaalirikoksista tuomittu mies vaati uhrilleen rangaistusta palturin puhumisesta poliisille
 13. Kauden avauspisteen napannut FC Lahti petrasi puolustuspeliään SJK:n isäntänä – "Tietyt pelaajavalinnat olivat puhtaasti taktisia"
 14. Henkilöauto tuhoutui pahasti tulipalossa Lahden Kilpiäisissä
 15. Lukijalta: Potkupalloa ja paikallista sopimista

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.