JYPin kone yski, Sport kuittasi voiton – "Pelaamisessa on enemmän raivoa"

Vaasan Sportin tuore päävalmentaja Risto Dufva on johtanut Sportin kolmeen voittoon viidessä viimeisimmässä pelissä. LEHTIKUVA / HEIKKI SAUKKOMAA

STT

Vaasan Sport otti viikon toisen voittonsa lauantaina, kun JYP kaatui vieraskaukalossa maalein 3–2. Kolmen pisteen potista huolimatta kotkapaidat jatkavat sarjan hännillä.

Uuden päävalmentajan Risto Dufvan johdolla Sport on raapinut viimeiseen viiteen peliin kolme voittoa. Vaasalaisten heräämisen taustalla ovat yksinkertaiset reseptit.

– Me olemme pelanneet vähän kurinalaisemmin ja tehneet pienet asiat paremmin. Pelaamisessa on vähän enemmän myös raivoa. Yksinkertaisista jutuista nämä hommat ovat kiinni, pitkän kuivan kautensa ottelun voittomaalilla päättänyt Sport-hyökkääjä Antti Erkinjuntti totesi.

Sportille onnistuivat myös Toni Kallela sekä Roope Talaja. JYPin osumista vastasivat pistepörssin kärkimies Julius Nättinen ja Juha-Pekka Hytönen.

Vahvan syksyn pelanneen JYPin kone on yskinyt viime aikoina. Tällä viikolla hurrikaaninutut ovat menettäneet päätöserässä kahdesti voiton.

– Me menimme aika flowssa jonkin aikaa. Tuntui, että upposi joka paikasta ja kaikki tiukatkin pelit voitettiin. Nyt on ollut tahmeampaa. Ei oikein pysy oma peli kasassa. Päästä päähän ajellaan liikaa, Hytönen summasi.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.