Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

ESS:n kesätoimittaja ja -kuvaaja etsivät päijäthämäläisiä saunojia ja saunoja – olisiko sinun lauteillasi tilaa?

Ricky Waxlax siirtyy Seagullsista Lahteen

21-vuotias koripalloilija Ricky Waxlax siirtyy Lahteen Helsinki Seagullsin riveistä. Lahti Basketball on solminut 2+1-vuotisen sopimuksen Waxlaxin kanssa, seura tiedotti maanantaina verkkosivuillaan.

Malmin Superkoriksen kasvatti on pelannut Korisliigaa kaudesta 2016–2017 lähtien yhteensä 121 ottelua, joissa on syntynyt tehot 369 pistettä, 215 levypalloa, 77 syöttöä ja 60 riistoa.

LaBan päävalmentaja Pieti Poikola kehuu laiturin paikalla viihtyvää Waxlaxia nuoreksi pelaajalahjakkuudeksi, joka on jo nyt yksi Korisliigan parhaista takakentän puolustajista ja hyvä avoimen kentän pelaaja.

– Hänen pelinsä sopii loistavasti meidän identiteettiimme. Rickyn kanssa käymämme keskustelu vakuutti minut siitä, että hän on valmis kovaan työhön, jota oma kehitys ja myös joukkueen menestys vaativat, kommentoi Poikola tiedotteessa.

Poikolan mukaan hän ja Seagullsin päävalmentaja Jussi Laakso miettivät yhdessä, että LaBan tarjoama ympäristö voisi olla tässä vaiheessa uraa Waxlaxille hyvä paikka kehittyä.

– On mukava palata liigaan toimimaan fiksujen ja laaja-alaisesti ajattelevien ihmisten kanssa, jotka miettivät pelaajia yksilöinä, LaBan kanssa keväällä sopimuksen tehnyt valmentaja Poikola jatkaa.

– Ricky on tilanteessa, jossa hänelle on pelaajana ja ihmisenä kehittyäkseen tärkeää vaihtaa ympäristöä ja ärsykkeitä, kommentoi puolestaan Seagullsin Jussi Laakso tiedotteessa.

Lisäksi LaBa on tehnyt kaksivuotisen jatkosopimuksen Roi Bymanin, 22, kanssa.

– Roi on sellainen lahtelainen pelaaja, joiden myötä identiteettimme rakentuu. Hän on erinomainen puolustaja ja pystyy hyökkäyksessä pelaamaan useilla pelipaikoilla, Poikola kiittää.

Korisliigassa pelaavalla LaBalla on nyt sopimukset Vesa Mäkäläisen, Arttu Saarijärven, Henri Ventoniemen, Ville Karvosen, Ali Aholan, Ricky Waxlaxin, Roi Bymanin, Alex Campbelin, Wayne McCulloughin ja Brandon Peelin kanssa.