Rasmus Ristolaista turhauttaa: "Haluan voittaa, joko Buffalossa tai jossain muualla"

STT

Suomalaispuolustaja Rasmus Ristolainen on nähnyt NHL-jääkiekkoliigan nurjaa puolta jokaisella kaudellaan Buffalo Sabresissa: seitsemän kautta, nolla peliä pudotuspeleissä. Tämä kausi päättyi tutusti ilman pudotuspelejä, tosin vieläkin turhauttavammalla tavalla. Sabres kun ei mahtunut edes koronakauden myötä laajennettuun 24 joukkueen play-offsiin.

Ei ihme, että 25-vuotiasta Ristolaista turhauttaa.

– Haluan voittaa, joko Buffalossa tai jossain muualla. Ja jos joukkue ei pääse pudotuspelitavoitteeseensa, silloin on tehtävä joitain muutoksia. Ja jos muutoksia tulee, tiedän olevani varmaankin ensimmäisiä, joita siirretään muualle, Ristolainen tilitti Sabresin kauden viimeisenä mediapäivänä torstaina.

– Olen todella nauttinut ajastani Buffalosta. Se on koti minulle. Mutta (siirrot) ovat arkipäivää (NHL-)bisneksessä, ja olen valmis, tapahtuu mitä tapahtuu, vielä kahden kauden ajan sopimuksessa Sabresin kanssa oleva Ristolainen jatkoi.

Buffalon päävalmentajalla Ralph Kruegerilla on kuitenkin täysi luotto Ristolaiseen. Ja toive siitä, että "Risto" on hänen luotsattavaan myös ensi kaudella.

– Hän on yksi avainmiehistämme. Haluan valmentaa Ristoa ensi kaudella, Krueger sanoi perjantaina.

Kommentoi

Mainos: Lahden Diakonialaitos

Sinäkin voit olla vapaaehtoinen mentori

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut