Rasmus Ristolaista turhauttaa: "Haluan voittaa, joko Buffalossa tai jossain muualla"

STT

Suomalaispuolustaja Rasmus Ristolainen on nähnyt NHL-jääkiekkoliigan nurjaa puolta jokaisella kaudellaan Buffalo Sabresissa: seitsemän kautta, nolla peliä pudotuspeleissä. Tämä kausi päättyi tutusti ilman pudotuspelejä, tosin vieläkin turhauttavammalla tavalla. Sabres kun ei mahtunut edes koronakauden myötä laajennettuun 24 joukkueen play-offsiin.

Ei ihme, että 25-vuotiasta Ristolaista turhauttaa.

– Haluan voittaa, joko Buffalossa tai jossain muualla. Ja jos joukkue ei pääse pudotuspelitavoitteeseensa, silloin on tehtävä joitain muutoksia. Ja jos muutoksia tulee, tiedän olevani varmaankin ensimmäisiä, joita siirretään muualle, Ristolainen tilitti Sabresin kauden viimeisenä mediapäivänä torstaina.

– Olen todella nauttinut ajastani Buffalosta. Se on koti minulle. Mutta (siirrot) ovat arkipäivää (NHL-)bisneksessä, ja olen valmis, tapahtuu mitä tapahtuu, vielä kahden kauden ajan sopimuksessa Sabresin kanssa oleva Ristolainen jatkoi.

Buffalon päävalmentajalla Ralph Kruegerilla on kuitenkin täysi luotto Ristolaiseen. Ja toive siitä, että "Risto" on hänen luotsattavaan myös ensi kaudella.

– Hän on yksi avainmiehistämme. Haluan valmentaa Ristoa ensi kaudella, Krueger sanoi perjantaina.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Liian tiivis istuminen on puhuttanut FC Lahden kotipeleissä – "On vaikeaa lähteä ihmisiä siirtelemään", sanoo toimitusjohtaja
 2. FC Lahdelle ensimmäinen maali kotipelissä Ilvestä vastaan
 3. Rulla-ampumahiihdon SM-kultaa napanneella Mari Ederillä riittää yhä työsarkaa ampumapaikalla – "Ainoa mysteeri on enää se, miten saan virheet mahdollisimman nopeasti korjattua" 
 4. Villähteellä kahden auton kylkikolari
 5. Perhoset ovat melkoisia linssiluteita – katso lukijoiden kuvat auringossa paistattelevista päiväperhosista
 6. Lastenlauluja lauletaan suositussa yhteislaulutilaisuudessa Lahdessa torstaina
 7. HU-46 uudisti rullahiihtoradan – Hälvälän olosuhteet keräsivät kiitosta SM-kisojen ampumahiihtäjiltä
 8. Reipas taipui MiPKille maalein 4 –1 - katso ottelu jälkilähetyksenä tästä
 9. Lahden Ahkeralle kiekkomitaleja 14- ja 15-vuotiaiden SM-kisoista
 10. Lahden Ratsastajien Iina Kauhanen voittoon Ypäjällä
 11. Helvetinjärven kansallispuisto hurmaa jylhillä kalliomaisemillaan – "Toivon, että suomalaiset ovat ymmärtäneet, että meillä on todella hienot maisemat eikä meidän tarvitse aina lähteä Kanarialle"
 12. "Jos olisi odotettu valmista, ei täällä olisi mitään" – Virolainen Maigi Korhonen muutti maalle Suomeen ja löysi kyläyhteisön, jolle teki talkootöitä öisinkin
 13. Nuoret miehet ajoivat kilpaa Lahdessa, toisella yli satasen nopeus taajama-alueella
 14. Seppälä ja Eder voittivat rulla-ampumahiihdon yhteislähtömestaruudet – ohilaukauksia kertyi Hollolan helteessä kosolti
 15. Rakennuskannan rekisteritiedoissa puutteita – Lahdessa tähän mennessä oikein joka neljännen kerrostalon tiedot, Hartolassa rekisteristä puuttui jopa puolet rakennuksista

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.