Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Leivotko mokkapaloja vai ahkeroitko talkoissa? Vastaa ESS:n kyselyyn ja kerro, mikä olisi paras tapa rahoittaa lasten harrastustoimintaa

Helmarit jatkaa EM-karsintaurakkaansa syyskuussa

Suomen naisten jalkapallomaajoukkue eli Helmarit jatkaa koronaviruksen keskeyttämää EM-karsintaurakkaansa syyskuussa kotipelillä Portugalia vastaan.

Euroopan jalkapalloliitto Uefa on julkaissut päivitetyn karsintaohjelman kotisivuillaan, ja sen mukaan Suomi kohtaa Portugalin 18. syyskuuta. Neljä päivää myöhemmin Helmarit pelaa vieraissa Kyprosta vastaan.

Lokakuun 27. päivälle on merkitty kotiottelu Skotlantia vastaan. Karsinnat päättävä Skotlanti-vieraspeli on vasta 1. joulukuuta. Otteluiden pelipaikkoja ei ole vahvistettu Uefan sivuilla.

Neljästä ottelustaan yhteensä kymmenen pistettä kerännyt Suomi johtaa lohkoaan. Skotlannilla on koossa kuusi pistettä, mutta se on pelannut vasta kaksi ottelua.

Lohkovoittajat ja kolme parasta lohkokakkosta pääsevät suoraan lopputurnaukseen. Kuusi muuta lohkokakkosta etenee jatkokarsintoihin.

EM-lopputurnauksen oli määrä olla ensi vuonna Englannissa, mutta se siirrettiin kesälle 2022. Päivitetystä karsintaohjelmasta kertoi Suomessa Yle .