Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tuliko kotiseudun uutiset luettua viime viikolla? Testaa tietosi uutisvisassa

Ricciardo myönsi neuvotelleensa Ferrarin kanssa ennen kuin teki sopimuksen McLarenille

Australialainen F1-kuljettaja Daniel Ricciardo kertoi torstaina, että hän keskusteli vähän aikaa sitten Ferrarille siirtymisestä. Pari viikkoa sitten Ricciardon kerrottiin jättävän Renault tämän kauden jälkeen ja siirtyvän McLarenille monivuotisella sopimuksella.

Carlos Sainz jr. ottaa nelinkertaisen maailmanmestarin Sebastian Vettelin paikan Ferrarilla, joten Ricciardon unelma formula ykkösten kuuluisimpaan talliin siirtymisestä jäi vielä odottamaan.

– Olemme keskustelleet jo muutama vuosi sitten ja jatkaneet viime aikoihin saakka, Ricciardo kertoi CNN:lle suhteestaan italialaistalli Ferrariin.

– Niinpä en kiellä sitä, mutta se ei koskaan toteutunut, Ricciardo jatkoi.

Ricciardon mukaan Sainz on sopiva kuljettaja Ferrarille.

– En katso asiaa siten, että 'miksi en minä'. Katson vain sitä, että Carloksen vuosi 2019 oli erittäin vahva. Hän on kuuma tällä hetkellä, ja veikkaan, että hän sopii hyvin siihen tilanteeseen, missä he ovat, Ricciardo ruoti kuljettajamarkkinoita.

Ricciardo ajoi viisi kautta Red Bullilla, kunnes siirtyi viime kaudeksi Renaultille. Australialaisen kausi oli heikko, kun hän ei päässyt kertaakaan palkintokorokkeelle. Ricciardo jäi MM-sarjassa yhdeksänneksi, mikä on hänen heikoin sijoituksensa sitten Toro Rossolla ajetun kauden 2013.

Renault ylsi valmistajien MM-sarjassa viidenneksi ja hävisi 54 pisteellä McLarenille.