Heinolan Voimisteluseuran cheerleadingtoiminta siirtyy LCS Panthersiin

LCS Panthers laajenee syksyllä Heinolan suuntaan. Sami Kuusivirta

ESS

Heinolan voimisteluseura ja LCS Panthers ovat sopineet HVS:n cheerleadingin harrastus- ja kilpatoiminnan siirtämisestä LCS Panthersin toimintaan syyskaudesta 2020 alkaen.

Nyt liikutetaan harrastajia etänä – Parkour Akatemia kuvaa harrastajille videoita ja LCS Panthersin cheerleadingjoukkueet palaveeraavat etäyhteyksin

Heinolan voimisteluseuran puheenjohtaja Kati Vasarainen näkee muutoksen mahdollisuutena.

– Resursseja on aiempaa enemmän cheerleadingin saralla, valmentajat ovat systemaattisen koulutuksen piirissä ja heillä on aiempaa enemmän vertaistukea, Vasarainen sanoo seurojen tiedotteessa.

LCS Panthers on elokuussa 2016 perustettu Päijät-Hämeen alueella toimiva cheerleading- ja cheertanssiseura. Seuralla on toimipisteet Lahdessa ja Asikkalassa. Seurassa on 24 joukkuetta, yli 700 urheilijaa ja yli 60 valmentajaa.

LCS Panthersin toiminnanjohtaja Henrietta Aarnikoivu kertoo, että seurassa on valmiudet toimia myös Heinolassa:

Cheerleadingissa noudatetaan poissaolosääntöjä – "Poissaololinjaus on joukkueen etu ja liittyy lajin luonteeseen", todetaan lahtelaisseurassa

– Heinolassa on osaavia urheilijoita, harrastajia ja valmentajia sekä tukijoukkoja, mikä luo erinomaisen pohjan panostaa edelleen tavoitteelliseen ja laadukkaaseen cheerleadingtoimintaan. Muutos tehdään yhteistyössä Heinolan voimisteluseuran seuratoimijoiden kanssa, Aarnikoivu sanoo.

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut