Suomen naisten squashmaajoukkueen ykköspelaaja saa treenikyytiä isältään – EM-kotikisoissa tavoitteena on mitali

Emilia Soinin kuusipäiväiseen harjoitusviikkoon sisältyy juoksulenkkejä, kuntosaliharjoituksia, kuntopiiriä sekä kimmoisuus- ja ketteryysharjoitteita. Mikko Stig / LEHTIKUVA

STT

Koronavirus pyyhki joukkueiden EM-kilpailut pois squashpelaaja Emilia Soinin kalenterista, mutta muuten arki on toiminut hyvin poikkeuksellisesta ajanjaksosta huolimatta. Kuusipäiväiseen harjoitusviikkoon sisältyy juoksulenkkejä, kuntosaliharjoituksia, kuntopiiriä sekä kimmoisuus- ja ketteryysharjoitteita.

– Olen käynyt myös squash-hallilla lyömässä ja tekemässä tekniikkatreenejä, Soini kertoi Suomen squashliiton tiedotteessa.

Suomen naisten joukkueen ykköspelaajan mukaan auki ovat olleet sellaiset hallit, joissa on paljon muitakin lajeja.

– Ei minun arki ole koronan takia pahemmin muuttunut, kenttätreenien ja kisojen osalta tietysti. Ja sen osalta, että isä kyyditsee minut treeneihin ja takaisin, kun se ei halua, että kuljen julkisilla. Se on minusta tosi siistiä, Soini jatkoi.

Joukkueiden EM-kilpailut piti hikoilla Hollannissa, mutta niiden perumisen myötä katse kohti ensi vuoden kevään EM-kotikisoja terävöityi. Soinin lisäksi naisten joukkueessa pelaavat Emilia Korhonen ja Riina Koskinen. Kolmikko on ilmoittanut tavoitteekseen EM-mitalin.

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut