Josveis lähtee Elitkampeniin

Josveis osallistuu Elitloppet-viikonlopun kylmäverikisaan Elitkampeniin. Ohjastaja Santtu Raitala katsoo kisan karanteenimääräysten vuoksi kotona. handout / LEHTIKUVA

STT

Antti Ojanperän valmentama Josveis voitti Vermon keskiviikkoravien suomenhevosten päälähdön. Voiton jälkeen tuli kutsu Elitloppet-viikonlopun kylmäverikisaan Elitkampeniin. Ojanperä otti kutsun tyytyväisenä vastaan.

Välähdys ja Katja Melkon Vixus olivat suomenhevosista saaneet kutsut. Ville Korjus ei halunnut Välähdyksen kanssa lähteä Solvallaan, joten varma paikka aukesi toiselle suomenhevoselle. Solvallan urheilupäällikkö Anders Malmrot kertoi jo alkuviikosta, että hän seuraa Vermon keskiviikon kilpailun tarkasti. Kun lähtö oli maalissa, Malmrot oli yhteydessä Ojanperään.

– Tuntuu jännittävältä olla mukana Elitkampenissa jälleen. Olemme olleet aiemmin mukana kahdesti, Jokivarren Kunkku ja Josveis ovat ottaneet kakkossijat. Josveis voitti hyvällä tyylillä Vermossa, ja meillä on vielä viikko aikaa treenata sitä. Hoitaja Linda Marttinen lähtee hevosen kanssa Tukholmaan. Minä ja ohjastaja Santtu Raitala katsomme kisan kotona, koska matkustamisesta seuraa karanteeni. En vielä tiedä, kuka ajaa kilpailussa, Ojanperä kertoi.

Elitkampen juostaan sunnuntaina 31. toukokuuta, 1640m, 1. palkinto 500 000 kruunua, kutsutut hevoset: Tangen Haap (Ruotsi), Lome Brage (Norja), Josveis (Suomi), Odd Herakles (Norja), Vixus (Suomi) ja Pydin (Ruotsi).

Kommentoi

Mainos: Lahden Diakonialaitos

Heidi kamppaili oman jaksamisensa kanssa, kunnes sai avukseen Sinin

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut