Koponen ja Bayern puolustavat mestaruutta kun Saksan koripalloliigan lopputurnaus käynnistyy

Suomen maajoukkuetakamiehen Petteri Koposen joukkue Bayern Münchenin puolustaa viimevuotista mestaruutta. Martti Kainulainen / LEHTIKUVA

STT

Saksan koripalloliigan maaliskuussa koronapandemian takia keskeytynut kausi pelataan loppuun Münchenissä kesäkuussa järjestettävänä turnauksena. Baijerin osavaltion viranomaiset ovat hyväksyneet suunnitelmat, ja liiga on julkaissut turnauksen otteluohjelman.

Turnaus alkaa 6. kesäkuuta ja päättyy liigan loppuotteluun 28. kesäkuuta. Suomen maajoukkuetakamiehen Petteri Koposen joukkue Bayern Münchenin puolustaa viimevuotista mestaruutta.

Lopputurnauksen ajaksi joukkueet eristetään müncheniläiseen hotelliin ja kontaktit ulkopuolisiin pyritään minimoimaan. Otteluihin ei oteta yleisöä.

– Olemme erittäin iloisia, että suuri työ palkittiin. Kaikki ovat taistelleet viikkoja sen eteen, että koripalloilu saisi Saksassa taas tilan, jolla varmistamme urheilulajimme jatkumisen, turnauksen järjestäjäjoukkueen Bayern Münchenin toimitusjohtaja Marko Pesic sanoi Süddeutsche Zeitungissa .

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut