Korven veljesten ravurit voittivat Solvallassa

Pekka Korven ja Raviliiga HIFK:n Mascate Matchin voittoon päättyi Vermon keskiviikkoilta. Korpien menestys jatkui vielä Solvallassa. Janne Korpi ajoi Queen Adelen voittoon. Hannu-Pekka Korven valmentama Quickatore otti ykkösen Mika Forssin ajamana.

Janne Korpi ohjasti yllätysvoiton Queen Adelella 86-pelissä. Elina Harjun kasvattama tamma kiri ulkorataa pitkin hurjasti ja ehti voittoon ajalla 14,5a/2140m. Raviliiga Pelicansin Piece Of Glory johti Juha Utalan ajamana. Se oli hyvä kakkonen ja varmisti suomalaisten kaksoisvoiton. Raviliiga Jukureiden Tingaling laukkasi lähtökiihdytyksessä.

Suomalaisten kaksoisvoitto nähtiin myös ennen 86-kierroksen alkua. Hannu-Pekka Korven valmentama vahva Quickatore lähti väkevään kiriin ja porhalsi ykköseksi. Voittotulos oli kova 13,9a/2640m. Nina Lätti on voittajan kasvattaja ja omistaja. Katja Melkon Estelle Nordique kiersi johtohevosen rinnalle ja otti kakkossijan.

Hannu ja Mikko Laakkosen Manny Muscle taivalsi 3-vuotislähdössä johtaneen Solar Windin rinnalla. Ulf Ohlssonin ajama ja Reijo Liljendahlin valmentama Manny Muscle punnersi varmasti ykköseksi ajalla 14,7a/2140m. Mika Forssin ajama Solar Wind kesti kolmanneksi.

Mainos: Etelä-Suomen Sanomat

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut