Kaksi valioliigaseuraa paljasti koronatartunnat joukkueessa – pelaaja ymmyrkäisenä: "Mistä olisin voinut saada viruksen?"

Watfordissa positiivisen testituloksen antoi yksi pelaaja sekä kaksi joukkueen henkilökunnan jäsentä. Myöhemmin keskiviikkona paljastui, että kyseinen pelaaja on puolustaja Adrian Mariappa. AFP / LEHTIKUVA

STT

Jalkapallon Englannin Valioliiga kertoi tiistaina, että liigaseurojen koronatestauksissa on löytynyt kuusi tartuntaa. Keskiviikkona kaksi seuraa eli Watford ja Burnley kertoivat, että niissä on tartuntoja.

Watfordissa positiivisen testituloksen antoi yksi pelaaja sekä kaksi joukkueen henkilökunnan jäsentä. Myöhemmin keskiviikkona paljastui, että kyseinen pelaaja on 33-vuotias puolustaja Adrian Mariappa.

– Sen jälkeen kun sain tietää testituloksesta, olen raapinut päätäni miettiessäni, mistä olisin voinut saada viruksen? En ole juuri poistunut kotoani, olen käynyt vain vähän kuntoilemassa ja kävelyllä lapsen kanssa silloin tällöin. Minulla ei ole ollut oireita ja kunto on entisensä, jopa parempikin koska olen treenannut todella kovaa, Mariappa äimisteli The Telegraph -lehdelle.

– Nyt olen eristyksissä seitsemän päivää ja toivon, että seuraava testi on negatiivinen.

Burnleyssa puolestaan apuvalmentaja Ian Woanilla on todettu tartunta. Kaksi muuta tartuntaa ovat seurassa, jota ei ole kerrottu julkisuuteen.

Valioliigan massatestien ensimmäisessä vaiheessa viime viikonloppuna testattiin kaikkiaan 748 ihmistä 19 seurasta. Suomalaishyökkääjä Teemu Pukin edustamassa Norwichissa testit tehtiin tiistaina.

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut