Yleisurheilupomo Coe perää urheiluväeltä malttia, kun koronarajoituksia höllätään

Coe varoittelee intomielisyydestä ja vauhtisokeudesta, kun urheilutapahtumat palailevat kesällä kartalle. AFP / LEHTIKUVA

STT–AFP

Kansainvälisen yleisurheiluliiton WA:n puheenjohtaja Sebastian Coe perää urheiluväeltä malttia, kun yhteiskunnallisia rajoituksia maailmalla höllätään koronaviruspandemian hellittämisen toivossa.

Coe varoittelee intomielisyydestä ja vauhtisokeudesta, kun urheilutapahtumat palailevat kesällä kartalle. Hän kertoo urheilujohtajien turhautuneen, kun nämä ovat ajaneet urheilutapahtumien paluuta.

– Meidän on kuunneltava kansallisten hallitusten, Maailman terveysjärjestö WHO:n ja paikallisviranomaisten suosituksia ja määräyksiä, mutta meidän on tehtävä myös omat päätöksemme ja järkeviä kompromissejä, Coe vaati.

Koronapandemia on myllertänyt yleisurheilun arvokisakalenteria. Koska Tokion kesäolympialaiset siirrettiin ensi vuoteen, MM-kisat Yhdysvaltain Eugenessa lykkääntyvät vuoteen 2022.

Kommentoi

Mainos: Etelä-Suomen Sanomat

Monipuoliset digisisällöt koko kotiin

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut