Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Thomas Röhleriä ja Daniel Ståhlia toivotaan elokuun Paavo Nurmi Gamesiin

Keihäänheiton saksalaisen olympiavoittajan Thomas Röhlerin ja ruotsalaisen kiekonheittäjän Daniel Ståhlin toivotaan kilpailevan yleisurheilun Paavo Nurmi Gamesissa Turussa 11. elokuuta, Suomen Urheiluliitto tiedotti.

– Näissä poikkeusoloissa järjestetään niin tasokas ja kansainvälinen yleisurheilukilpailu kuin mahdollista. Käymme parasta aikaa manageri managerilta läpi ulkomaisten urheilijoiden tilannetta ja olemme valmiina, jos matkustus- ja muita rajoituksia aletaan purkaa eri maissa, kilpailut järjestävän PN Turku Oy:n toimitusjohtaja Jari Salonen sanoi.

Thomas Röhler on ollut Paavo Nurmi Gamesin vakiovieras jo vuosia.

– Nyt se on vielä enemmän toive kuin suunnitelma, mutta toivon todella, että voimme tulla Turkuun. Olen treenannut paljolti kotona. Lähikaupungissa on heittopaikka, jossa olen käynyt kahdesti viikossa. Siellä olen päässyt tekemään hyvää tekniikkatreeniä, Röhler kertoi.

"Haluamme olla vastuullisia"

Paavo Nurmi Gamesiin on tulossa myös koko yleisurheilun kotimainen kärkikaarti, joka kilpailee kaksi päivää myöhemmin samalla stadionilla nelipäiväisissä Kalevan kisoissa.

– Turussa on hyvä rata, joten siellä on kiva kilpailla heti Paavo Nurmi Gamesin perään Kalevan Kisat. Naisten 100 metrin aitajuoksussa tulee toivottavasti hurja taistelu Kalevan kisojen voitosta, aitajuoksija Nooralotta Neziri ennakoi.

Elokuussa järjestettäviin yleisurheilukisoihin on tarkoitus päästää voimassa olevista rajoituksista riippuen päivittäin vajaat 500 tai 3 000 henkeä.

– Me haluamme olla vastuullisia. Rajaamme yleisömäärää oma-aloitteisesti 2 500–3 000 henkeen, vaikka elokuussa olisi lupa ottaa enemmän. Meidän laskujemme mukaan stadionille mahtuu 3 000 henkeä niin, että turvavälit säilyvät stadionille tullessa, siellä ollessa ja poistuttaessa eikä kilpailun aikana myyntipisteille synny jonoja, Jari Salonen kertoi.