NBA-pelaajille sallitaan yksilöharjoittelu seurojen tiloissa

Keskiviikkona kerrottiin, että NBA-pelaajille sallitaan yksilöharjoittelu seurojen tiloissa perjantaista lähtien. Tämä koskee paikkakuntia, joilla osavaltio ja paikallishallinto ovat höllentäneet koronarajoituksia. AFP / LEHTIKUVA

STT–AFP

NBA-koripalloliigan paluusta pelikentille ei ole tietoa, mutta pieniä askeleita koronaviruksen keskeyttämän kauden jatkumisen eteen tulee. Keskiviikkona kerrottiin, että NBA-pelaajille sallitaan yksilöharjoittelu seurojen tiloissa perjantaista lähtien. Toki vain niillä paikkakunnilla, joilla osavaltio ja paikallishallinto ovat höllentäneet koronarajoituksia.

– Olemme innoissamme, ensimmäinen pieni askel paluussa peleihin. Kaipaamme kilpailuja ja porukan yhteishenkeä, Utah Jazz -seuran urheilujohtaja Dennis Lindsey iloitsi.

– Ensimmäisenä on huolehdittava siitä, että pelaajilla ja joukkuehenkilöstöllä on luottamus siihen, että he voivat tulla tiloihimme turvallisella mielellä.

Yksilöharjoittelussakin riittää turvallisuusohjeita. Kentällä saa olla yhtä aikaa vain neljä pelaajaa, joista jokaisen on heiteltävä omaan koriin. Pallon syöttely on kielletty eikä valmentajia saa olla paikalla. Levypalloja ottavalla henkilöstöllä on oltava maskit kasvoillaan ja hanskat käsissään.

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut