Ville Karvonen palaa Loimaalta Lahti Basketballiin

Ville Karvonen palaa Lahteen kahden Loimaalla vietetyn vuoden jälkeen. Mirja Hussain

ESS

Lahti Basketball on tehnyt kahden vuoden sopimuksen Ville Karvosen, 23, kanssa. Karvonen palaa Lahteen kahden Loimaan Biisoneissa vietetyn vuoden jälkeen. Karvonen edusti Lahti Basketballia sen historian ensimmäiset kolme vuotta ennen siirtymistä Loimaalle.

Viime kaudella Biisoneiden riveissä Karvonen oli erittäin tehokas ja upotti keskimäärin 14,3 pistettä, otti 5,7 levypalloa ja antoi 2,9 syöttöä.

– On hienoa saada Ville takaisin kotiin. Hän sopii loistavasti konseptiimme erinomaisena avoimen kentän pelaajana ja hyvänä puolustajana. Hän tuo myös kivasti kokoa takakentällemme, kommentoi päävalmentaja Pieti Poikola seuran verkkosivuilla.

– Ville tulee pelaamaan kaikkia takakentän pelipaikkoja. Meille on tärkeää, että ei puhuta vain yhden kauden projektista. Odotan innolla, kuinka korkealle tasolle määrätietoinen ja kova työ Villen vie, jatkoi Poikola.

– Todella hyvät fiilikset sopparista ja mahtava palata Lahteen muutaman vuoden tauon jälkeen. Tarkoitus oli päästä kovaan ja ammattimaiseen ympäristöön, missä tehdään asioita oikein ja sen Lahti varmasti pystyy tarjoamaan. Juteltuani seuran ja valmentajan kanssa valinta ei tuottanut vaikeuksia, sanoo Karvonen seuran sivuilla.

Lahti Basketballilla on nyt sopimukset Karvosen, Vesa Mäkäläisen, Henri Ventoniemen, Arttu Saarijärven, Alex Campbellin ja Ali Aholan kanssa.

"Oli upeaa nähdä kuinka paljon kiinnostusta ja vaivaa Lahti näki mun eteen" – Henri Ventoniemi LaBan riveihin

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut