Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

PSG-pomo: Jos Ranskassa ei voi pelata Mestarien liigaa, pelaamme ottelumme ulkomailla

Ranskan jalkapallojätti PSG:n puheenjohtaja Nasser al-Khelaifin mukaan seura voi viedä loppuun Mestarien liigan tämän kautensa ulkomailla, jos koronavirusrajoitukset eivät salli pelejä Ranskassa.

Ranskan pääministeri Edouard Philippe sanoi tiistaina, että ammattilaisjalkapallo ei voi jatkua maassa ennen syyskuuta. Ranskan liigan keskeytetty kausi jäänee näin mitä todennäköisimmin pelaamatta loppuun.

Ranskan urheiluministeriö kertoi kuitenkin uutistoimisto AFP:lle, että elokuussa saattaa olla mahdollista pelata joitain pelejä. AFP:llä on myös tietoja, että Euroopan jalkapalloliitto Uefa tähtää siihen, että maanosan seurajoukkueturnaus Mestarien liiga saataisiin pelatuksi elokuun loppuun mennessä.

– Kunnioitamme Ranskan hallituksen päätöstä. Ja Mestarien liigaa, Uefan niin hyväksyessä, aiomme pelata milloin ja missä se pelataankaan. Jos Ranskassa ei voi pelata Mestarien liigaa, pelaamme ottelumme ulkomailla, varmistaen parhaat mahdolliset lääketieteelliset turvat pelaajillemme ja henkilökunnallemme, al-Khelaifi sanoi seuran tiedotteessa.

PSG on edennyt Mestarien liigassa puolivälieriin, mutta vastustajaa sillä ei vielä ole. Kaikkia neljännesvälieriä ei saatu pelatuksi ennen kilpailun keskeyttämistä koronaviruksen vuoksi. AFP:n näkemissä Uefa-papereissa kaavaillaan, että neljännesvälierät pelattaisiin 7.–8. elokuuta ja puolivälierät 11.–15. elokuuta. Mestarien liigan finaali pelattaisiin 29. elokuuta.