HIFK lähti taas voittajana Mikkelistä – Jukurien outo putki poikki

STT

Jukurien ja HIFK:n välinen koitos jääkiekon Liigassa tarjosi läjän mielenkiintoisia tilastofaktoja. Vieraiden 3–2-voittoon päättynyt peli oli Jukurien liigahistorian sadas kotona, ja ottelun ensimmäisestä maalista vastasi liigauran avaushäkkinsä iskenyt Jukurien Tappara-laina Patrik Puistola.

Lisäksi ennen iltaa Jukurit oli joutunut neljä kertaa peräkkäin ylitöihin, voittolaukauskisaan. Peräkkäisten tasapelien ennätys Liigassa on viisi ottelua ja peräkkäisten voittolaukauskisojen neljä peliä.

– Uhrautumisella, hyvällä maalivahtipelillä ja onnella selvisimme. Hyvä kokemus joukkueelle, HIFK-käskijä Jarno Pikkarainen näki.

Teemu Turunen (1+1=2) iski voittomaalin. Hän summasi syyskuussa pisteet 3+2=5, mutta nyt kasassa ovat tehot 10+14=24. HIFK:n 2–1-johtomaali hyväksyttiin minuuttien tutkimisen jälkeen.

– Käsittämätön kymmenen minuutin tauko. Haluaisin, että tänne tulisi joku kertomaan tilannehuoneesta, tuomari (Lassi) Heikkinen tai tshekkituomari, että mitä noissa videoissa katsotaan. Jos minulle näytetään video siitä (tilanteesta), niin ei minulla siinä kymmentä minuuttia mene, Jukurit-luotsi Pekka Kangasalusta pauhasi.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Heinäkuussa on vielä hiljaista, mutta elokuussa tanssitaan jo muutamalla Päijät-Hämeen tanssilavalla – katso, missä lavatansseja järjestetään
 2. Oletko todellinen Päijät-Hämeen tuntija? Testaa tietosi kuvavisassa
 3. Tallimaisemissaan kisaava Knows Best ei lähde Suur-Hollolaan pullistellen – ravivalmentaja Hannu Laakkonen on virittänyt viisivuotiasta ruunaansa maltillisesti kohti huippua
 4. Heinolan kirkkoherra Janne Hatakka toivoo kirkolta suvaitsevaisuutta – "Olen surullinen, että emme mahdu samaan porukkaan, jos olemme jostain eri mieltä"
 5. Hammashoitokäynnit vähenivät jopa alle puoleen korona-aikana – jonojen purkuun voi mennä vuosia, arvioi Hammaslääkäriliiton toiminnanjohtaja
 6. Yön uutiskooste: Marinin hallituksen kykyihin luotetaan enemmän kuin Rinteen ja Sipilän
 7. Luitko jo tämän: Polttareitaan viettäneen kapellimestari Santtu-Matias Rouvalin musiikkiesitys herätti huomiota Lahden torilla – "Mahtavaa olla Lahessa"
 8. Hykyn toimitusjohtaja Marina Erhola irtisanoutui THL:n ylijohtajan tehtävästä – "Ratkaisu tuntui oikealta"
 9. Suur-Hollola-ajo täyttää Lahden seudulla auki olevat hotellit – "Minilomille alkaa riittää kysyntää"
 10. Päijäthämäläisen Salpausselkä Geoparkin haku Unesco-verkostoon käynnistyi – statuksen voi saada aikaisintaan vuonna 2022
 11. Valtio jakaa kunnille 2 miljardia euroa, mutta silti jopa Helsinki tekee kymmenien miljoonien eurojen tappiot – "Veronkorotuksissa joudutaan tekemään isoja arvovalintoja", sanoo kokenut kuntakonsultti
 12. Ministeri ja Kuntaliiton toimitusjohtaja vääntävät kuntien uusien tehtävien rahoituksesta julkisen talouden sukeltaessa – "Emme usko, että valtionkaan rahat riittävät"
 13. Lauri Ilolan Esalainen: Aion päihittää Novak Djokovicin, jos se edesauttaa tapahtumakesän jatkumista
 14. Heinolan Kailas-talon rakentaminen voi alkaa aikaisintaan ensi vuoden alussa
 15. Pääkirjoitus: Kuntapäättäjillä tiukka syksy – veronkorotuspaineet jopa ennätykselliset

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.