Seagulls nousi miesten Korisliigan kärkeen – "Koko joukkue ylsi erinomaiseen puolustuspeliin"

Seagullsin Elijah Stewart (vas.) hyökkää kohti Kouvojen puolustusta. LEHTIKUVA / Mikko Stig

STT

Helsinki Seagulls nousi tiistaina kuudennella peräkkäisellä voitollaan miesten Korisliigan kärkeen. Seagulls murskasi kotipelissään Kouvot 98–63.

Kaikki kuusi kotiotteluaan voittaneella Seagullsilla on sarjataulukossa yksi voitto enemmän kuin Salon Vilppaalla, mutta myös yksi ottelu enemmän pelattuna.

Kouvot voitti ensimmäisen jakson pisteellä, mutta sen jälkeen Seagulls hallitsi peliä. Ero repesi viimeisellä kymmenminuuttisella, jonka Seagulls vei peräti 30–8.

– Alku oli meiltä passiivinen, mutta sen jälkeen koko joukkue ylsi erinomaiseen puolustuspeliin, johon Kouvot pysähtyi. Hyvän puolustuksen kautta pääsimme iskemään toiseen päähän helppojakin koreja, kertasi Seagullsin valmentaja Jussi Laakso.

Seagullsista löytyi 14 pisteen kolmikko Richard Williams, Elijah Stewart ja Trae Bell-Haynes. Silas Melson heitti Kouvoille 15 ja Derrick Barden 12 pistettä.

BC Nokia viilettää voitokkaasti

BC Nokia otti neljännen peräkkäisen voittonsa, mutta vasta syksyn toisen kotona, kun se kaatoi Lahti Basketballin 94–81.

BC Nokia hallitsi peliä. Lahti kävi vielä kolmannella jaksolla viiden pisteen päässä, mutta ei pystynyt kamppailemaan tiukemmin voitosta.

Voittajien tehomiehiksi nousivat Stacy Davis 22:lla ja Teemu Sulonen 17 pisteellä. Courtney Stockard keräsi vieraille komeat 33 pistettä ja Tuomas Hirvonen 18.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Hallituksen sote-esitys heiluttaa kuntien taloutta Kuntaliiton mielestä liikaa – Katso, kuinka paljon oma kuntasi häviäisi tai voittaisi
 2. Kansalaisten verorasite ei muuttuisi sote-uudistuksessa ainakaan heti – verotus voi myöhemmin kiristyä etenkin jos maakunnillekin tulee verotusoikeus
 3. Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä vastaa vähävaraisten maskijakelusta alueensa kunnissa – "Vielä ei tiedetä, miten tuo ryhmä rajataan", yhtymän toimialajohtaja Mika Forsberg sanoo
 4. Lahden demariryhmä vaatii kokoomuskaksikolle potkuja kaikista luottamustoimista – "En ole kuullut mitään näin naurettavaa", kommentoi Francis McCarron
 5. Hygieniahoitajat Sari Mölsä ja Leena Salo näyttivät ESS:lle, kuinka maskia käytetään oikeaoppisesti – katso video sekä kuvat
 6. Kultsu FC:n nigerialaishyökkääjät kurittivat Reipasta jalkapallon Kakkosessa – "Tappio ketuttaa totta kai"
 7. Osuuskauppa Hämeenmaan toimialajohtaja maskisuosituksesta: "Toivomme, että yhdessä noudatamme viranomaisohjeistuksia"
 8. Mies riehui ja haastoi riitaa Lahden torilla
 9. THL antoi maskisuosituksen, Lahden busseihin ei tule maskipakkoa: "On jokaisen omassa harkinnassa, käyttääkö maskia"
 10. Koronatartunnat selvässä nousussa elokuun alussa – "Trendi on huomattavan huolestuttava"
 11. Sysmän uimalan vuokrasopimus purettiin – vuokralainen vaatii kunnalta miljoonakorvauksia, kun ei voinutkaan rakentaa paikalle kelluvaa mökkikylää
 12. Illallinen taivaan alla järjestetään ensimmäistä kertaa Asikkalan Vääksyssä
 13. Marin: Hallitus puoltaa THL:n suositusta kasvomaskien käytöstä joukkoliikenteessä ja tilanteissa, joissa lähikontaktien välttäminen ei ole mahdollista
 14. Lahtelainen urheiluravintola Peluri muuttaa – "Tartuimme tilaisuuteen, kun avautui mahdollisuus päästä vielä lähemmäs keskustaa"
 15. Taksiliitto toivoo maskisuosituksen laajentamista takseihin – "Oman matkan jälkeen taksiin saattaa tulla riskiryhmään kuuluva"

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.