Lauri Hyvönen

Lahti/Seinäjoki 4.11.

Maanantaina Jokimaalla ajetaan Magic Monday -ravit. Illan pääpeli on Toto65, jonka kohdelähdöt ajetaan puoliksi Lahden ja Seinäjoen välillä. Molemmilta paikkakunnilta löytyy riviin hyvä varma.

Ensimmäinen varma on rivin toisessa kohteessa, Jokimaan neljännessä lähdössä kilpaileva 4 Donato E. Jarno Kauhasen treenaama kotiradan ruuna on noussut mahtavaan iskuun, ja on sopivassa tehtävässä erittäin lähellä kolmatta perättäistä keulavoittoa. Viime keskiviikkona Donato E. eteni takarivistä sujuvasti johtopaikalle, ja hallitsi 10-vauhtisessa lopetuksessa tapahtumia vuorenvarmasti maaliin saakka. Nytkin starttiraketti päässee suosiolla johtoon, eikä ole tämän jälkeen enää lyötävissä.

Toinen varma löytyy Seinäjoelta. Kolmannen kohteen 2 La Masse Monetaire on virinnyt myös mahtikuntoon, ja silläkin on haussa kolmas perättäinen täysosuma. Toissa kerran voitto Turussa tuli johtopaikalta, ja viimeksi tamma otteli rehdisti ykköseksi keulahevosen ulkopuolelta. Nyt Hannu Torvisen ajokki on arvottu loistopaikalle, mistä sillä on hyvä mahdollisuus edetä suoraan kiihdytyksessä keulaan. Vastassa on hyvävireisiä hevosia, mutta johtopaikalla juostessaan La Masse Monetaire pystyy vetämään kilpailua maaliin saakka.

1. 3, 5 (6, 8)

2. 4 Donato E. (1,5)

3. 2 La Masse Monetaire (1,4)

4. 1, 2, 3, 6, 7 (5,4)

5. 1, 3, 10 (4,2)

6. 2, 4, 5, 6, 7, 8, 9 (1,11)

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.