Timi Lahti tulee puolustajaksi FC Lahteen

FC Lahti ja puolustaja Timi Lahti ovat solmineet kahden vuoden pelaajasopimuksen. Lahti siirtyy mastokaupunkiin Vaasan Palloseurasta.

29-vuotiaalla Timi Lahdella on vyöllään yli 200 Veikkausliiga-ottelua. Lisäksi hän on kolunnut läpi nuorisomaajoukkueet. Jyväskylässä syntynyt Lahti teki läpimurtonsa kotimaiseen eliittiin Valkeakosken Hakassa. HJK:n paidassa Lahti voitti kolme Suomen mestaruutta ennen siirtoaan Vaasan Palloseuraan. VPS:n raitapaidassa Lahti pelasi viimeiset kuusi kautta. Taistelijana tunnettu puolustaja siirtyy hyvillä mielin Lahteen.

– Tämä oli ollut työn alla aiemminkin, kun FC Lahti halusi minut ja kolmas kerta sanoi toden. Mikko Viitikon kanssa olen pelannut aikaisemminkin, ja se oli yksi suurimpia syitä tänne tulolle. On helppo pelata Viitikon kanssa, kun tuntee toisen entuudestaan. Lisäksi Ilir Zenelin (FC Lahden uusi päävalmentaja) kanssa juttelu vakuutti minut siitä, että tämä on hyvä askel urallani. Lahti on paikkana kiva. Isän puolelta minulle on tullut sukunimi ja sukua Lahdesta, Lahti kertoo FC Lahden tiedotteessa.

– Tuon Lahteen kokemusta ja johtajuutta. Puolustuksen organisointi on yksi vahvuuksistani. Tuon myös varmasti taistelutahtoa ja periksiantamattomuutta. Se kuuluu aina pakettiin.

Lahden sopimuksen myötä FC Lahdella on kasassa 14 pelaajasopimusta.

Sopimustilanne:

Maalivahdit: Joona Tiainen (2020), Patrick Rakovsky (2020).

Puolustajat: Mikko Viitikko (2021), Lassi Forss (2021), Kari Arkivuo (2020), Timi Lahti (2021).

Keskikenttäpelaajat: Eemeli Virta (2020), Matti Klinga (2020), Jasin Assehnoun (2020+1), Teemu Jäntti (2020), Matias Niuta (2020), Pyry Lampinen (2021).

Hyökkääjät: Erik Törnros (2020), Altin Zeqiri (2021+1).

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Luhdan hotellihanke sai siunauksen rakennus- ja ympäristölupalautakunnalta – rakennuslupa sallii 17-kerroksisen tornitalon rakentamisen entisen Anttilan paikalle
 2. Taksiliitto haluaa maskisuositusten koskevan myös takseja – Yksiselitteiset ohjeet helpottaisivat alan yrittäjiä, kuljettajia ja asiakkaita
 3. Lahtelainen urheiluravintola Peluri muuttaa – "Tartuimme tilaisuuteen, kun avautui mahdollisuus päästä vielä lähemmäs keskustaa"
 4. Hollolalainen hevosfirma laajensi lennosta sairaalatakkeihin – "Tilaukset ovat isoja ja aikataulut painavat päälle"
 5. M/S Pyhäjärven risteily keskeytyi iltamyöhään Heinolassa - syynä jälleen potkurivika, korjauksen kestosta ei tietoa: "Risteilyjä saatetaan joutua perumaan"
 6. Kimalaisten katukuolemille Lahdessa löytyi uusi selitys – "Lehmus on huijari"
 7. Suora lähetys: Lahden Reipas matkaa Kultsu FC:n vieraaksi - katso ottelu tästä
 8. Oikeustiedettä opiskeleva Henna Marttila saa kuittauksia oudosta tiirikointiharrastuksestaan: ”Minulle on joskus siteerattu rikoslain murtovälineitä koskevaa pykälää”
 9. Omenoiden ruskean muumiotaudin ehkäiseminen vaatii nöyrää selkää ja kovaa kuorta: edessä on hautaamista ja puiden ravistelua
 10. Näppis: Miten hallitus tukee korona-aikana työmarkkinatukea saavia?
 11. Teerenpeli ja Ruskovilla vastasivat koronatuotteiden nopeaan kysyntäpiikkiin keväällä – käsidesiä yhä varastossa, maskeja edelleen 300 päivässä
 12. Ykköstähti on poissa, mutta miesten estekisasta tulee lahtelaisittain Kalevan kisojen herkkupala – "Kullasta lähden taistelemaan"
 13. Jos lapsi toivoo, Anna-Charlotta Rask,36, muuttaa kodin vaikka tietyömaaksi – hyvillä synttäreillä toteutuu kolme asiaa
 14. Pystyykö sarjajumbo horjuttamaan Reipasta? Katso ottelu suorana ESS.fi:ssä
 15. Hallitus jatkaa kaksipäiväisiä koronaneuvotteluja Säätytalolla

Näytä lisää

Luetuimmat

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.