Jokimaan Toto4-vihje: Ravaako Gilde On Fire?

Jere Törmänen

Jokimaalla ravataan sunnuntaina klo 16 alkaen. Iltapäivän aloittavat perheen pienimpien poniravit, jotka käynnistyvät klo 13. Toto4-pelin iso kysymys on se, mitä tekee alkusyksystä loistanut, mutta viime starteissaan laukannut kolmannen kohteen 6 Glide On Fire.

Avauskohteen tärppi on tauluaan merkittävästi paremmassa kunnossa kilpaileva 7 Carleman. Emma Väreen valmennettava laukkasi viimeksi Porissa lähtöön, mutta paikkasi erheensä vahvasti ja tuli lopulta voimia tallella vailla kiritilaa maaliin. Ruunan kunto on kohdallaan ja Jokimaalla vastus näyttää sopivalta.

Toisessa kohteessa 3 Trolle on kiinni koko matkan johdossa ja tehtävää helpottaa se, että kovimmat vastustajat on arvottu huonommille paikoille. Pertti Puikkosen suojatti laukkasi keskiviikkona häirittynä, jonka jälkeen kiri loppua vahvasti ehtien kuudenneksi. Kyvykäs 10 Lentolähetti on takarivistäkin ykköshaastaja.

Alkusyksystä mahtavaa jälkeä tehnyt 6 Glide On Fire voittaa ravia polkiessaan kolmannen kohteen, mutta viime starteissa laukat ovat astuneet kuvaan, eikä tammaan uskalla luottaa nyt täysin. Suosikin epäonnea kärkkyvät ensimmäisinä 3 Mickey The Artist ja 8 Dalton Hoss. Kyvykäs 12 Believe Your Dream on arvottu päätöskohteessa huonolle paikalle. 2 Cool Type tähtää koko matkan johtoon. 11 Gold Arrow Web on esiintynyt pitkän tauon jälkeen edukseen.

ESS:n 60 euron hintainen vihjesysteemi (varahevoset suluissa):

1. 7, 6, 4, 5, 3 (2, 1)

2. 3, 10, 5, 9, 8 (2, 6)

3. 6, 3, 8 (5, 10)

4. 12, 2, 11, 4 (6, 8)

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.