Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Tennislegenda Björn Borgin poika pääsi Rafael Nadalin akatemiaan

Tennislegenda Björn Borgin poika Leo on hyväksytty espanjalaisen tähtipelaajan Rafael Nadalin arvostettuun akatemiaan. Leo Borg, 17, hakee uralleen vauhtia koulutuksesta, jossa järjestyy myös mahdollisuus harjoitella Nadalin kanssa.

Leo Borgin entinen valmentaja Rickard Billing kertoi pelaajan päätöksestä ruotsalaiselle Expressen-lehdelle.

– Meillä oli tapaaminen, jossa Leo kertoi Nadalin akatemiasta. Se on todella hienoa, vaikka olisimme pitäneet hänet mielellään myös täällä hänen ruotsalaisessa seurassaan, Billing kertoi haastattelussa.

– Borgin perheellä on ollut yhteys Nadalin akatemiaan parin vuoden ajan. Leo saa nyt uraansa uutta potkua, sillä se on mainio tilaisuus, aivan mahtava tilaisuus.

Billingin mukaan Borg vie uraansa harkiten eteenpäin.

– Uskon Leon tajunneen, että hän tarvitsee uusia haasteita nyt, kun hän on päässyt kokeilemaan haastajatason turnausten tasoa.

Borg osallistui haastajakiertueen kilpailuun ensi kerran helmikuussa Italian Bergamossa ja hävisi heti ensimmäisellä kierroksella. Hänet on rankattu juniorien maailmanlistalla sijalle 111. Bergamon turnaukseen hän pääsi villillä kortilla.

Borg pääsi Nadalin akatemiaan muutamaksi viikoksi jo viime vuonna. Vielä ei tiedetä, aikooko hän nyt muuttaa Mallorcalle pysyvästi.

Björn Borg voitti urallaan Wimbledonin turnauksen viidesti 1976–1980 ja Ranskan avoimet kuudesti 1974–1981.