Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Lahden Ironman-kilpailu siirtyy syyskuulle

Lahdessa järjestettävälle triathlonin puolimatkan Ironman 70.3 -kilpailulle on päätetty uusi ajankohta. Kilpailu järjestetään 5. syyskuuta.

– Kilpailijoiden, työntekijöidemme, vapaaehtoisten ja yleisön turvallisuus sekä terveys ovat meille ensiarvoisen tärkeäitä asioita. Vallitsevan koronavirustilanteen aikana olemme seuranneet ja seuraamme edelleen viranomaisten ja terveysjärjestöjen suosituksia, kilpailun järjestävä Ironman Finland kertoo tiedotteessa.

Tapahtuma oli alunperin tarkoitus järjestää 27. kesäkuuta. Etelä-Suomen Sanomat kertoi huhtikuun alussa, että kilpailu siirtyy toiseen ajankohtaan koronaviruspandemian vuoksi.

Tapahtumaan ilmoittautuneet urheilijat saavat sähköpostin, jossa on lisätietoja tapahtumaan ja ilmoittautumiseen liittyen.

"Monelle se on varmasti lähtemätön elämys ja ainutlaatuinen kokemus" – Lahden suurmäkeen kiipeäminen kiehtoo yhä useampia

Lahden Ironman on järjestetty kahdesti aiemmin. Kyseessä on puolimatkan triathlonkilpailu, joka koostuu 1,9 kilometrin uinnista, 90 kilometrin pyöräilystä ja 21,1 kilometrin juoksusta. Viime kesänä tapahtumaan osallistui lähes 1 600 urheilijaa 47 eri maasta. Noin 40 prosenttia osallistujista oli ulkomaalaisia. Tänä vuonna Lahteen on ilmoittautunut jo 1 500 kilpailijaa.