Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

ESS:n vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

"Terveys on tärkein asia kaikista" – Valtteri Bottas Duathlon siirrettiin ensi vuoteen

Liikuntakeskus Pajulahdessa elokuussa järjestettäväksi aiottu Valtteri Bottas Duathlon powered by Tunturi -tapahtuma on päätetty siirtää suoraan vuoteen 2021.

– Kun maaliskuussa vedin ajohaalareita päälle Australiassa, en tajunnut vielä koronatilanteen laajuutta. Itselleni terveys on tärkein asia kaikista ja en ole koskaan valmis leikkimään omalla tai muiden terveyden kustannuksella. Kävimme keskusteluja suoraan kumppanien ja tuotannon kanssa ja olen iloinen, että löydettiin kaikkien kanssa yhteinen sävel, jonka seurauksena siirrymme suoraan suunnittelemaan 2021 Valtteri Bottas Duathlonia, kertoo Valtteri Bottas tapahtuman tiedotteessa.

Hän on luonnollisesti asiasta pahoillaan, mutta kannustaa kaikkia pitämään mielen korkealla, ulkoilemaan ja kuntoilemaan turvallisesti yleisiä ohjeita noudattaen.

Vuonna 2017 aloitettu tapahtuma on kasvanut tasaisesti vuosien aikana ja samalla saanut paljon kiitosta hyvistä järjestelyistä ja tunnelmasta. Tapahtuma on myös vuosittain tukenut paikallista liikuntatoimintaa.

Viime vuonna paikalla oli jo yli 4 000 vierasta, jotka tutustuivat päivän aikana tapahtumaan ja nauttivat tunnelmasta eri aktiviteettien parissa. Alueen nuorille tarkoitettu hyväntekeväisyyssumma nousi yhteensä 17 000 euroon.

Tapahtuma järjestetään ensi vuoden elokuussa. Tarkka päivämäärä ratkeaa syksyn aikana.