Salpausselän kisojen pääsihteeriksi valittiin todellinen asiantuntija: Aino-Kaisa Saarinen

Aino-Kaisa Saarinen hyvästeli Salpausselän kisat kilpailijana viime keväänä. Elokuussa hän aloittaa koko tapahtuman pääsihteerinä. Katja Luoma

Moninkertainen maailmanmestari ja olympiamitalisti Aino-Kaisa Saarinen on valittu Salpausselän kisojen uudeksi pääsihteeriksi. Pääsihteeri vastaa Salpausselän kisojen tapahtumatuotannosta ja toimii tapahtumaorganisaation esimiehenä.

Saarinen toimii myös tammikuun lopussa Lahdessa järjestettävien nuorten pohjoismaisten lajien MM-kisojen pääsihteerinä.

– Olin otettu Salpausselän kisoissa siitä, miten ihmiset tulivat katsomaan hiihtojani ja kannustamaan. Koen pääseväni nyt ikään kuin antamaan takaisin yleisölle olemalla osa tapahtumaorganisaatiota ja kehittämään tapahtumaa, selvittää Saarinen Lahti Eventsin tiedotteessa.

Saarinen lopetti pitkän ja menestyksekkään uransa viime kevääseen ja viimeinen maailmancup-esiintyminen kotiyleisön edessä oli tunteikas tapahtuma.

Pääsihteerin tehtäviensä lisäksi Saarinen hoitaa myös tapahtumayhtiö Lahti Eventsin tapahtumien vastaavan tuottajan tehtäviä ympärivuotisesti. Uudessa tehtävässään Aino-Kaisa Saarinen aloittaa elokuun alussa.

Lahti Eventsin toimitusjohtaja Emilia Mäki uskoo, että Saarisen kokemuksesta on hyötyä tulevassa tehtävässä. Saarinen tuntee kisaorganisaation ja ihmiset huippu-urheiluajoiltaan erinomaisesti.

– Aino-Kaisalla on pitkä ja erinomainen kokemus Salpausselän kisoista sekä vahvaa näkemystä siitä, mitä Salpausselän kisojen tapahtumatekemisen tulevaisuudessa pitäisi olla.

Mäki uskoo, että Saarisen myötä saadaan kisoille uutta ja tuoretta näkökulmaa.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut