Sara ja Rosa Niittyviita menestyivät Norjan rullahiihtofestivaaleilla

Sara ja Rosa Niittyviita menestyivät mukavasti rullahiihdon Blink-festivaaleilla Norjassa.

Hollolalaiset Sara ja Rosa Niittyviita osallistuivat jo kolmatta kertaa Lounais-Norjan Sandnesissa järjestettyyn Blink-festivaaliin, joka on maailman suurin rullahiihtotapahtuma. Nelipäiväisessä tapahtumassa kilpailevat niin maailman huiput kuin juniorit ja veteraanitkin. Suomalaishuipuista mukana olivat tänä vuonna Iivo Niskanen, Krista Pärmäkoski ja Kaisa Mäkäräinen.

Sara Niittyviita hiihti 18-vuotiaiden perinteisen hiihtotavan 20 kilometrin yhteislähtökilpailussa toiseksi ja oli kolmas 7,5 kilometrin Lysebotn opp -ylämäkihiihdossa.

Rosa Niittyviita puolestaan oli kolmas 15-vuotiaiden kahden kilometrin ylämäkihiihdossa.

– Tapahtuma on Norjassa erittäin suosittu ja suuret määrät kannustajia tekevät tunnelmasta hienon. Olimme mukana kolmatta vuotta peräkkäin, ja kilpailut tulevat kuulumaan harjoituskauden ohjelmaan tulevinakin vuosina, sillä on hyvä päästä vertamaan omaa tasoa Norjan parhaisiin nuoriin, kertoo Sara Niittyviita.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

 1. Jo tuhannet yritykset pyytäneet lyhennysvapaata lainoihinsa - "Erityisesti pienten yritysten tilanne on erittäin vaikea"
 2. Iitin kunta aloittaa yt-neuvottelut, esillä lomautukset
 3. Lahtelainen Reijo "Repe" Ruohola ei malttanut jäädä eläkkeelle vaan pisti pystyyn uuden yrityksen – " Pää pysyy terävänä jos jotain touhuaa"
 4. Nastolan skeittiparkin rakentaminen siirtyy ensi vuoteen
 5. Korona-ajassa jotain hyvääkin: Yritykset keksivät uusia ansaintatapoja – Ginitislaamo tekee käsidesiä, kukkakauppa myy autokaistalta
 6. Lahden torilla on lähes autiota: tällaista "markkinapäivää" ei ole ennen nähty
 7. Lahtelaiskoulujen etäruokailu kerää vahvasti suosiota – satoja ateriapakkauksia on silti jäänyt jakamatta
 8. Lahden keskustan ilmaiset parkkipaikat tuovat helpotusta ravintoloitsijoille - "Tämä on niin hyvä idea, että tätä kannattaa jatkaa koronan jälkeenkin", sanoo Mamma Marian toimitusjohtaja
 9. Chiméne Bavardin Esalainen: Etäkoululaisten äitinä ei ole aina helppoa, varsinkin jos pitää askarrella
 10. Lahden Mukkulan ostoskeskuksen polttajia ei pystytty tunnistamaan videolta – kahden miehen syytteet kaatuivat käräjillä
 11. Lastensuojeluilmoitusten määrä kääntyi laskuun koulujen sulkemisen jälkeen, mutta se ei ole hyvä uutinen – "Koko Suomi keskittyy muihin asioihin"
 12. 1.4. koronavirustilanne Päijät-Hämeessä: Varmistettuja tartuntoja yhteensä 32 - "Sairaalahoitojaksot vaihdelleet muutamasta päivästä useampaan viikkoon"
 13. Pääkirjoitus: Lahtikin huutaa valtiolta apua selviytyäkseen koronakriisistä
 14. Kananmuna on elämän symboli – kokeile sitä leivonnassa ja pääruuissa
 15. Mökki ja auto tuhoutuivat tulipalossa Hartolassa

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.