Jokimaan ravivihjeet 9.10: Lyömätön Amazing Warrior

Jere Törmänen

Lähtö 4 / 1 Paddock’s Star

4. lähdön 1 Paddock’s Star pääsee matkaan loistavista asemista tasoltaan ehkä heikoimmassa Jokimaa Tekee Tähtiä-karsinnassa. Jarmo Savolaisen suojatti on kilpaillut jo pitkään vahvassa iskussa ja tiistaina sillä on hyvä tilaisuus palata voittojen tielle. Viimeksi Vermossa ruuna kiri 3. sisältä tilaa saatuaan terävästi kolmanneksi ja osoitti jatkavansa iskussa.

Lähtö 6 / 9 Amazing Warrior

6. lähdön 9 Amazing Warrior on kehittynyt kauden loppua kohden isoin harppauksin ja viimeksi Vermossa ruunan suoritus oli sanalla sanoen mykistävä. Ari Moilanen käänsi ruunan takasuoralla reissuun ja ruuna pamautti hetkessä keulaan ja lähti karkuun vastustajiltaan. Täyden matkan voittoaika 13,0 on varsinkin syksy huomioiden häikäisevä. Mikäli Seppo Mäntyniemen suojatti jatkaa Jokimaalla vastaavia otteita, ei se ole Toto5-pelin kolmannessa kohteessa lyötävissä.

Lähtö 7 / 10 Boadicea

Veikkaamalla 7. lähdön voittajan oikein osoitteessa radiovoima.fi, osallistut jälleen Jokimaan VIP-lippujen arvontaan. Kohteen todennäköisin voitttaja on 10 Boadicea. Harri Koivusen valmennuksessa tällä kaudella loistoon noussut tamma on ollut pienen sairaustauon jälkeen vakuuttava. Ensin Porissa se kiri 4. ulkoa voittoon ja viimeksi Turussa Boadicea lipui johtavan rinnalta rankan esityksen jälkeen upeasti ykköseksi.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. FC Lahden kulmapotkumaestro sai kehut voiton jälkeen – "Jos tuollaisia palloja tulee lisää, kyllä me niistä maaleja tehdään"
 2. Tulevaisuuden keskussairaalalle muurattiin peruskivi koronan vuoksi jälkikäteen Lahdessa
 3. Koiviston auton kuljettajat huolissaan työturvallisuudesta – vain harva matkustaja käyttää maskia: "Olemme kohta kaikki karanteenissa eivätkä bussit kulje"
 4. Lahdessa on nyt poikkeuksellisen paljon rottia – epäsiistit pihat ja jätekatokset houkuttelevat tuholaisia
 5. Tappioton putki jatkuu - FC Lahdelle komea kotivoitto
 6. Lahden Ahkeran 16-vuotias Ilona Mononen kiri komeasti SM-hopealle
 7. Kaksi peräänajoa Nelostiellä, molemmat onnettomuuspaikat raivattu ja liikenne sujuu
 8. Puolustusvoimat ei luovukaan Hälvälän harjoitusalueesta, taustalla "muuttunut tarve"
 9. Fc Lahden otteet pitivät - katso kuvat voittoisasta ottelusta Lahdessa
 10. Käräjäoikeus vangitsi tällä viikolla kaksi lahtelaismiestä epäiltyinä muun muassa pyörävarkauksista – poliisin hallussa on pyöriä, joiden alkuperä ei tiedossa
 11. Lahden eteläisen kehätien varrelle tulee opiskelijoiden suunnittelemaa taidetta – betoni peittyy näyttävillä maalauksilla
 12. Perussuomalaisilla 24 kuntavaaliehdokasta Lahdessa
 13. Aste räppää Ace Cornerilla lauantaina, Headland siirtyy ensi kesään
 14. Päijät-Hämeen maakuntajohtaja vaatii valtiolta nopeita työllisyystoimia – "Kriisi on päällä ja työttömyys on 1990-luvun lamavuosien tasolla"
 15. Eläkeputken poisto ja ansiosidonnaisen porrastus VM:n rohtoja työllisyyteen

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.