HIFK:n Mascate Match ravasi hienon kakkossijan

STT

Raviliiga-Travliga HIFK:n Mascate Match aloitti 4-vuotiskautensa komealla kakkossijalla Breeders’ Crown -sarjan lähdössä Färjestadissa pitkäperjantaina. Jorma Kontion ajama Ganga Bae vei voiton.

Lähtöpaikat ratkaisivat kärkisijat. Kontio ajoi Stefan Melanderin valmentaman Ganga Baen johtopaikalle. Ulf Ohlsson antoi Mascate Matchin lähteä omaa vauhtiaan eturivin uloimmalta lähtöradalta, ja tamma eteni johtavan rinnalle. Ganga Bae piti paikkansa varmasti loppuun saakka ja voitti 110 000 kruunua ajalla 13,0a/2140m. Massi antoi hyvän vastuksen ja oli loistava kakkonen.

– Massi teki oikein asiallisen esityksen. Paikka johtavan rinnalla oli tiedossa. Ulf Ohlsson ajoi hienosti ja antoi tamman mennä vapaasti. Tyytyväinen täytyy olla. Joskus kun lähtöpaikat ovat toisinpäin, niin voidaan lyödä myös Ganga Bae, valmentaja Pekka Korpi kommentoi juoksua tv-lähetyksessä.

Korven talli sai lisää menestystä 4-vuotiaiden oriiden/ruunien BC-lähdössä. Erik Adielsson piti IMT-Tallin Arnie Expressillä sisäradalta johtopaikan. Arnie Express pinkoi hienosti perille asti, mutta hurjasti kirinyt Tabasco C.D. meni aivan viime metreillä niukasti ohi. Arnie Express ja Mascate Match tienasivat kakkossijoista 55 000 kruunua.

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut