Salibandy tekee seuraa jääkiekolle – Pelicans SB pelaa sarjaottelun tammikuussa Tallinnassa

Pelicans SB ja hämeenkoskelainen Kosken Dynamo pelaavat 2. divisioonan ottelun tammikuussa Tallinnassa. Kuva joukkueiden välisestä ottelusta viime kaudelta. Juha Tanhua

Aleksi Sammalisto

Salibandyn miesten kakkosdivisioonassa pelaava Pelicans SB pelaa ensi tammikuussa sarjaottelun Tallinnassa. Ottelu pelataan sunnuntaina 29. tammikuuta, ja vastassa on naapuriseura, hämeenkoskelainen Kosken Dynamo.

Ottelu pelataan päivä sen jälkeen, kun Pelicans ja SaiPa ovat pelanneet jääkiekon miesten Liiga-ottelun Tallinnan Tondiraba-jäähallissa. Salibandytaiston pelipaikkana on Katariine Spordihall.

Kyseessä on suomalaisen salibandyhistorian toinen ulkomailla pelattava sarjaottelu. Viime vuonna Tampereen Classic ja Turun Palloseura pelasivat viime vuonna Suomi100-teemalla miesten liigaottelun Singaporessa. Viroon suomalainen sarjasalibandy rantautuu nyt ensimmäistä kertaa.

– Aina on kiva tehdä jotain sellaista, mitä muut eivät ole tehneet, hymyilee Pelicans SB:n toiminnanjohtaja Jari Koskinen.

Matkapakettien myyntiin seura saa vetoapua jääkiekko-Pelicansin puolelta. Myyntiin on tulossa sellainenkin paketti, joka sisältää bussi- ja laivamatkat, hotellimajoituksen ja pääsyliput sekä jääkiekko- että salibandyotteluun. Sen hinta on 169 euroa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.