BBC: Joshuan ja Pulevin raskaan sarjan titteliottelu siirtyy

Ammattinyrkkeilyn raskaan sarjan mestaruusottelu britti Anthony Joshuan ja bulgarialaisen Kubrat Pulevin välillä siirtyy, kertoo Britannian yleisradioyhtiö BBC . Ottelussa oli määrä iskeä neljän liiton mestaruudesta, sillä Joshua puolustaa IBF-, WBA-, WBO- ja IBO-liittojen mestaruutta.

Kaksikon piti kohdata Tottenhamin jalkapallojoukkueen stadionilla 20. kesäkuuta. Stadion valmistui viime keväänä.

Joshuan taustajoukot kertoivat, että ottelulle etsitään uutta päivää. Ottelupaikka voi pysyä samana, kunhan koronavirus hellittää Euroopassa ja ottelu saadaan sovitettua Tottenhamin peliohjelmaan. Valioliigaa aiotaan pelata vielä kesällä.

Joshua, 30, otteli viimeksi joulukuussa, jolloin hän kukisti amerikkalais-meksikolaisen Andy Ruizin Saudi-Arabiassa. Joshua valtasi takaisin mestaruudet, jotka oli menettänyt Ruizille viime vuoden kesäkuussa.

Pulev, 38, on Joshuan IBF-mestaruuden ykköshaastaja. Pulevin piti iskeä Joshuaa vastaan jo lokakuussa 2017 Cardiffissa, mutta hän joutui vetäytymään tuolloin olkapäävamman takia.

Joshualla on raskaan sarjan kaikki muut mestaruudet paitsi WBC-liiton mestaruusvyö. Sitä kantaa britti Tyson Fury, joka kohtaa kolmannen kerran peräkkäin amerikkalaisen Deontay Wilderin. Fury kukisti Wilderin helmikuussa, ja seuraavaa ottelua kaavaillaan lokakuulle.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä arkisin ja viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut