NFL-tähti pakeni Perusta yksityiskoneella 15 minuuttia ennen kuin lentokenttä suljettiin – "Kuin elokuvakohtaus"

Aaron Rodgers (keskellä päällä, #12) onnistui pääsemään pois Perusta viime tingassa. AFP / LEHTIKUVA

STT

Amerikkalaisen jalkapallon NFL:ssä pelaavan Green Bay Packersin pelinrakentaja Aaron Rodgers koki kauhunhetkiä ja pääsi pakenemaan yksityiskoneella Perusta vain 15 minuuttia ennen kuin lentokenttä suljettiin koronaviruksen vuoksi.

Rodgers kuvaili tilannetta paniikinomaiseksi ja pelottavaksi, kun hän ja kolme muuta seurassaan ollutta henkilöä pyrkivät pois Etelä-Amerikasta. Rodgers kertoi asiasta perjantaina Pat McAfee Show'n podcastissa ja alleviivasi yksityiskoneen olleen pääsyy siihen, että he pääsivät pois maasta.

– Kun menimme lentokentälle seitsemältä aamulla, paikka oli täynnä ihmisiä etkä voinut liikkua. Ajattelin, ettei tuo ole kovin turvallista. Kovin monella ei ollut maskeja, ja ilmassa oli ehdottomasti paniikkia, Rodgers sanoi.

– Jotenkin pääsimme pois ennen kuin he sulkivat lentokentän, koska oli todella huono sää. Pääsimme pois noin 15 minuuttia ennen kuin se suljettiin, Rodgers avasi "koronapakolaisten" lisäksi myös huonon sään runtelemaa lentokenttää.

Kuin elokuvakohtaus

Rodgers vertasi maaliskuun 18. päivän kokemustaan Hollywood-elokuvaan.

– Se oli melkoinen koettelemus. Oletko nähnyt Argo-elokuvan? Se oli kuin kohtaus elokuvan lopussa, missä ihmiset kilpailevat lentokentällä (kuka pääsee pois), Rodgers tunnelmoi podcastissa.

– Kukaan ei jahdannut meitä, onneksi, tai pitänyt kiinni. Eikä meidän tarvinnut puhua farsia, mutta oli joitain hetkiä, jolloin olimme huolestuneita ettemme pääse ulos, Rodgers jatkoi.

Yhdysvaltojen ulkoministeriö on sanonut, että yli 9 000 kansalaista on palautettu 28 eri maasta sen jälkeen, kun moni maa sulki rajansa koronaviruksen vuoksi. Silti yhä 50 000 yhdysvaltalaisen uskotaan olevan jumissa Perun kaltaisissa paikoissa.

Kalifornian Malibussa asuva Rodgers sanoi, että hän ja hänen tyttöystävänsä Danica Patrick ovat molemmat turvassa ja terveinä. Rodgersin mukana Perussa olleilla matkakumppaneillakaan ei ole koronavirusta.

Rodgers, 36, on saavuttanut NFL-urallaan muun muassa Super Bowlin ja valittu loppuottelun arvokkaimmaksi pelaajaksi.

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut