Furyn ja Wilderin MM-ottelu siirtyy heinäkuulta aikaisintaan lokakuulle

Deontay Wilderin ja Tyson Furyn oli tarkoitus kohdata uusintaottelussa Las Vegasissa 18. heinäkuuta. / AFP / AL BELLO GETTY / AFP / AL BELLO / LEHTIKUVA

STT–AFP

Tyson Furyn ja Deontay Wilderin välinen ammattinyrkkeilyn raskaansarjan MM-ottelu on siirtynyt koronaviruksen takia. Brittiläisen Furyn ja yhdysvaltalaisen Wilderin oli tarkoitus kohdata Las Vegasissa 18. heinäkuuta.

Ottelun promoottori kertoi ESPN:lle, että tapahtuma järjestetään aikaisintaan lokakuussa. Promoottorin mukaan olisi ollut epäreilua vaatia nyrkkeilijöitä harjoittelemaan ottelua varten, kun sen toteutumisesta ei ollut takeita.

– Emme voineet taata ottelijoille, että tapahtuma järjestettäisiin tuona päivämääränä. Emme voineet vakuuttaa sitä heille emmekä itsellemme, promoottori Bob Arum sanoi.

– Missä he olisivat harjoitelleet sitä varten? Siinä ei vain ollut mitään järkeä. Ja miten olisimme voineet myydä lippuja? On täysin naurettavaa sanoa, että ottelu toteutuu, kun britit eivät edes pääse sinne, Arum jatkoi viitaten matkustusrajoituksiin.

Nevadan osavaltio on myös kieltänyt toistaiseksi kaiken kamppailu-urheilun.

Monissa urheilusarjoissa aikataulun avoinna koronaviruksen vuoksi

Heinäkuinen kohtaaminen olisi ollut kolmas Furyn ja Wilderin välillä. Miehet iskivät yhteen ensimmäisen kerran joulukuussa 2018, jolloin ottelu päättyi ratkaisemattomana.

Viime kuussa Fury järisytti nyrkkeilymaailmaa aiheuttamalla Wilderille tämän ammattilaisuran ensimmäisen tappion. Wilderin leiri heitti pyyhkeen kehään seitsemännessä erässä, ja mestaruusvyö siirtyi Furylle.

Koronaviruspandemia on perunut suurimman osan urheilutapahtumista lähikuukausilta. Tiistain jättiuutinen oli Tokion olympialaisten siirtyminen ensi vuoteen. Kesä–heinäkuun jalkapallon EM-kisat oli siirretty jo aiemmin vuoteen 2021.

Useissa keskeytyksissä olevissa urheilusarjoissa aikataulut ovat vielä täysin auki, koska tiedossa ei ole, milloin yhteiskunnat alkavat palata normaalioloihin.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Asukasyhdistyksen viime hetken vetoomus tehosi: Uudenmaankadun varren kuuset säästyvät sittenkin
 2. Lahden kaupunki käynnistää yt-neuvottelut lomautuksista
 3. 2.4. koronavirustilanne Päijät-Hämeessä: Koronatartuntojen määrä lisääntyi kuudella
 4. Karisma jättää perimättä kahviloilta ja ravintoloilta vuokraa
 5. Lahden keskustan isot liikenneratkaisut siirtyvät kauas tulevaisuuteen – "Turha tuoda käsittelyyn tällä valtuustokaudella"
 6. Asikkalainen Pihamaan tila sai ruokakulttuuripalkinnon
 7. Jo tuhannet yritykset pyytäneet lyhennysvapaata lainoihinsa - "Erityisesti pienten yritysten tilanne on erittäin vaikea"
 8. Lahtelainen Reijo "Repe" Ruohola ei malttanut jäädä eläkkeelle vaan pisti pystyyn uuden yrityksen – " Pää pysyy terävänä jos jotain touhuaa"
 9. Nastolan skeittiparkin rakentaminen siirtyy ensi vuoteen
 10. Iitin kunta aloittaa yt-neuvottelut, esillä lomautukset
 11. Kuinka etäkoulu sujuu teidän perheessänne? Etlari tekee juttua koulunkäynnistä juuri nyt ja pyytää oppilaiden ja vanhempien tarinoita
 12. Korona-ajassa jotain hyvääkin: Yritykset keksivät uusia ansaintatapoja – Ginitislaamo tekee käsidesiä, kukkakauppa myy autokaistalta
 13. Lahden torilla on lähes autiota: tällaista "markkinapäivää" ei ole ennen nähty
 14. Lahtelaiskoulujen etäruokailu kerää vahvasti suosiota – satoja ateriapakkauksia on silti jäänyt jakamatta
 15. Lahden keskustan ilmaiset parkkipaikat tuovat helpotusta ravintoloitsijoille - "Tämä on niin hyvä idea, että tätä kannattaa jatkaa koronan jälkeenkin", sanoo Mamma Marian toimitusjohtaja

Näytä lisää

Luetuimmat

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.