Jokimaan Toto65-vihje: Roberto Diver voittaa taas

Jokimaan kausi käynnistyy maanantaina, kun Magic Monday -ravit käydään Lahdessa ja Seinäjoella. ESS:n vihjerivissä on kaksi varmaa.

Jere Törmänen

Jokimaan kauden avauskisat ovat ohjelmassa maanantaina kello 18 alkaen. Jokimaa isännöi Magic Monday -iltaa yhdessä Seinäjoen kanssa.

Kierros käynnistyy Seinäjoelta. 4 Al E.Gador Zet ei ole kuntonsa puolesta juuri nyt ihan makeimmillaan, mutta asetelmat ovat tällä kertaa niin suotuisat, että ruunasta leivotaan vihjesysteemin ensimmäinen varma. Keulaan ja kukat.

Toisessa kohteessa 6 M.T. Kitty on lähellä toista peräkkäistä Jokimaan voittoaan. Vahva 2 Don Corleone Trot on loistopaikalta ykköshaastaja. Kolmannessa kohteessa maistuu 9 Cappucetto. Tamma aloitti joulukuun puolivälissä Uumajassa Jonny Länsimäen tallista lupaavalla esityksellä. Cappucetto lähti auton takaa todella kovaa matkaan, mutta otti laukan kaarteeseen mentäessä. Ilman loppusuoran alussa tullutta uutta laukkaa tamma olisi ehtinyt vielä voittoon.

Neljänteen kohteeseen otetaan paljon tavaraa. Viidennen kohteen idearasti on vahvaan kuntoon noussut 9 Eurovaltikka. Toissa kerralla Jyväskylässä Harri Kotilaisen valmennettava kiri tilaa saatuaan lujaa ja ehti kolmanneksi. Viimeksi Tampereella väylät vapauteen sen sijaan pysyivät ummessa maaliin saakka, ja ruuna tuli hyvävoimaisena maaliin. 1 Voima-Simo kilpailee rajussa iskussa, mutta sisäradan paikalta on iso pussitusriski.

Päätöskohteen voittaa 8 Roberto Diver. Ruuna on tehnyt Ossi Nurmosen käsistä vakuuttavaa työtä. Viimeksi Jokimaalla Roberto Diver haki johtopaikan alkumatkasta, eikä saanut tämän jälkeen muista minkäänlaista vastusta. Sama taktiikka toimii myös maanantaina.

ESS:n 70 euron hintainen Toto65-vihjesysteemi (varahevoset suluissa):

1. 4 Al E.Gador Zet (9, 10)

2. 6, 2, 5, 8 (3, 7)

3. 9, 12, 10, 8, 4 (11, 1)

4. 4, 3, 1, 10, 6, 5, 2 (11, 7)

5. 7, 1, 9, 10, 11 (3, 2)

6. 8 Roberto Diver (4, 1)

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.